Ajutor va rog..a mai patit cineva asta? sunt foarte atras de mama prietenei mele

17-09-2020
garteh bale
Nu este medic/terapeut
garteh bale
va salut, numele meu este Ion, am 31 de ani si am o relatie cu o tipa de 7 ani, faza este urmatoare..de ceva vreme sunt foarte atras de mama ei..a vazut ceva poze cu mine de cand eram mic si face ca sunt frumos de mic..mama ei sta numai fara sutien pe acasa in rochii lejere si cand sunt pe acolo stau numai cu ochii pe ea poate poate vad si eu ceva..am reusit decat sanii sa-i vad odata cand s-a aplecat sa ia ceva, imi iubesc prietena..mama ei are 48 de ani, la cum o cunosc eu nu cred ca ar face vreodata asa ceva...dar nu stiu ce sa ma fac...ma masturbez cu gandul la ea goala..as incerca sa o abordez dar habar nu am cum..fara comentarii rautacioase va rog..ceva sfaturi daca se poate...ori cineva de a trecut prin ceva asemanator..nu stiu daca ma place la modu sa vrea sa ne-o tragem..tin sa precizez ca nu mi-am inselat niciodata prietena..si nici de alte femei nu sunt atras..decat de ea...si mai nou de maicasa..
17 comentarii
0
17-09-2020, ora 20:56
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Bună seara,
Ceea ce descrieți pare mai degrabă o atracție sexuala, un joc seductiv pe care îl jucați inconștient cu mama prietenei.
O vorbă celebră spune: "Omul își dorește doar ceea ce nu are".
Poate ca ar fi cazul sa va gândiți ce nu mai aveți în relatie și căutați în alta parte...
1
17-09-2020, ora 20:57
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Salut !
Ioane, da-ti 2 palme si trezeste-te ! :)
Iti iubesti prietena ? Ok, nu ai inselat-o niciodata... dar vrei sa incepi acum ? Sau daca e cu maica-sa nu se pune ?
Oricine poate avea astfel de fantezii, mintea omului e foarte creativa, dar nu orice iti vine in minte trebuie sa pui si in practica. Fanteziile sint fantezii iar viata reala e viata reala. Trebuie sa poti sa faci diferenta intre ele.
Tu ce iti doresti de fapt ? Sa faci sex cu maica-sa si vrei sa te ajutam in acest sens, sau iti doresti sa se termine aceste ganduri si nu stii cum sa scapi de ele. E important sa stii ce vrei...
0
17-09-2020, ora 21:07
garteh bale
Nu este medic/terapeut
garteh bale
am in relatie parte de tot ce trebuie...dar nu stiu mi-a cazut cu tronc pe mama prietenei...pai as vrea cumva sa scap de gandurile astea..ca nici nu ma mai duc pe la ea din cauza asta..ca stau cu ochii pe maicasa.pai de asta ma mir..ca nu sunt atras de alte femei..decat de prietena..si mai nou de maicasa...nu stiu ce am..si e foarte naspa ca o am pe maicasa in gand mereu..si cand fac sex cu prietena am anumite momente cand ma gandesc ca i-o trag mamei ei...sunt doar curios daca a mai trecut cineva prin asa ceva..si cum a rezolvat problema...daca sunt la ea..ar sta cu mine de vb toata ziua...ma priveste fix in ochi...zambeste mereu la glumele mele..
0
17-09-2020, ora 22:11
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Nu te speria, in mintea omului apar tot felul de nebunii, dar este in regula. Asta se intampla pentru ca activitatea intelectuala nu este creatoare. Cei mai multi dintre noi simtim si percepem contactele cu viata doar intr-un mod cerebral, traim din cuvinte si din repatari mecanice. Este evident ca asta nu inseamna a fi creator, si prin urmare singura cale care ramane deschisa instinctului nostru creator este cea sexuala.

Ok, deci vrei sa scapi de gandurile astea, dar mai sus ai zis "as incerca sa o abordez dar habar nu am cum". Deci deja te gandeai sa actionezi, ceea ce inseamna ca nu prea esti sigur.
Daca esti sigur ca nu vrei sa faci nimic cu maica-sa, un mod prin care ai putea sa te eliberezi de aceasta tensiune ar fi sa discuti cu prietena ta despre asta. Daca ei nu ii spui, care este cel mai aproape de sufletul tau, atunci cui ? Spune-i sincer ce ai pe suflet, si daca e inteligenta, o sa inteleaga. Ii zici ca i-ai spus asta pentru ca realizezi ca ai o problema si vrei sa fii ajutat. Orice problema se poate rezolva prin discutie. Tu acum simti ca o iei razna pentru stii ca faci ceva pe ascuns, ceva interzis, pentru ca stii ceva ce nu mai stie nimeni si nu mai poti sa duci aceasta greutate de unul singur. Nu este nimic in neregula sa recunosti ca esti atras de o alta femeie, pentru ca asta se intampla independent de ceea ce vrem noi, ca asa am fost creati. Sint sigur ca si iubita ta e atrasa de vreo 2-3 actori de la telenovelele turcesti la care se uita. Dar, atata timp cat nu dai curs acestor instincte, ele sint inofensive. E adevarat, la tine e mai greu, ca traiesti cu ispita in casa. Din cate imi spui tu, se pare ca si mama-soacra iti cam face avansuri. Spune-i iubitei: "Bai, uite, eu cred ca maica-ta se cam da la mine. Nu e normal sa umble asa in sanii goi prin fata mea, ca sint si eu om, nu robot. Fa ceva, te rog... ca, uite, au inceput sa imi vina numai ganduri din astea". Eu cred ca sinceritatea e intotdeauna cea mai buna varianta.
0
17-09-2020, ora 22:31
garteh bale
Nu este medic/terapeut
garteh bale
ms frumos pai asta e faza ca nu sunt sigur daca imi face ochi dulci ori nu...pentru ca pana acum nu aveam nici un gind cu ea dar de ceva vreme asa imi da impresia si nu sunt sigur..pentru ca daca doar mi s-ar parea ca imi face ochi dulci nu as fi ispitit..asta as vrea sa aflu defapt daca chiar imi face ochi dulci ori doar mi se pare mie. ca sa ii pot spune prietenei ori nu
0
17-09-2020, ora 23:30
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Încercați sa va puneți următoarea întrebare : cum v-ați simți dacă prietena ar veni și v-ar spune ca se gândește la tatăl dumneavoastră atunci când faceți sex? Și ca i se pare ca acesta ii face ochi dulci?
Cred ca sunteți în negare. De fapt nu sunteți atras de o singura femeie ci...de două, și dacă totul ar fi fost în regula în relație nu aveam subiectul discuției.
Mai mult decât atât, aici nu este vorba despre ce face mama prietenei ci despre dumneavoastră.
Și, dacă nu era suficient, vreți sa transferați asupra prietenei responsabilitatea și mizeria unei situații care de fapt nu este a ei.
Adevărate calități de bărbat...
2
18-09-2020, ora 00:14
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Aoleu, domnu psiholog, nu ma asteptam la un asemenea raspuns din partea dvs... :)
Faptul ca intr-o relatie apar fantezii nu inseamna ca e neaparat ceva in neregula in acea relatie.
0
18-09-2020, ora 11:51
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Marcus Maximus, chiar daca nu- ti vine să crezi, colegul meu are dreptate. Când lucrurile merg bine în relație nu mai ai ochi pentru altcineva. S- ar putea ca în aceasta relatie sa nu mai fie dragoste, ci numai obisnuintă. Faptul că fanteziile sunt cu mama si nu cu fiica, e că probabil au multe elemente asemănătoare, iar mama are în plus elementul ce lipseste relatiei. Poate niste sedinte de psihoterapie ar aduce mai multă lumină în această situatie.
2
24-09-2020, ora 02:17
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Daca vom continua sa ne tot mintim cu texte de genul "nu mai ai ochi pentru altcineva", nu vom avea decat de suferit. Oricat de bine ar merge lucrurile intr-o relatie, dupa multi ani de stat impreuna, apare obisnuinta si inevitabila plictiseala. Dar asta nu inseamna neaparat ca nu mai e iubire. Iubirea si atractia sexuala sint diferite, chiar daca e stransa legatura intre ele. Ochi puteam sa avem pentru altcineva, atata timp cat ne rezumam doar la a privi...

Omul este la baza creatiei lui un animal cu instincte de reproducere. Un animal care nu prea este monogam. Dar noi nu vrem sa recunoastem asta pentru ca ne este teama ca vom fi considerati infideli si nu vom mai fi vazuti ca niste persoane respectabile in societate. A simti o simpla atractie sexuala fata de un alt om decat partenerul e perfect normal si natural si nu inseamna ca nu il mai iubesti si nici nu se considera ca l-ai inselat. Inselarea este atunci cand incepi sa interactionezi cu acea persoana in realitate, cand ii dedici mai mult timp si atentie decat ii dedici partenerului, si, evident, cand intr-un final ajungeti sa faceti si sex. A accepta acest lucru, nu inseamna ca te trebuie sa ne si ducem sa facem sex cu toti cei care ne atrag. O fi omul un animal, dar este un animal evoluat (cu neocortex) care isi poate stapani si controla instinctele primare. Inselarea inseamna minciuna, inseamna a face ceva pe ascuns. Ori daca sintem sinceri cu tot ceea ce sintem si simtim, cum mai putem insela ? Cand vom recunoaste asta si ne vom permite sa avem fantezii, vom incepe sa ne purtam putin diferit si va aparea o relaxare in psihicul nostru care va intari si mai mult fidelitatea.

Eu ma refeream mai mult la faptul ca domnul psiholog la judecat pe Ion, l-a facut sa se simta vinovat si cel mai mizerabil om. Un psiholog nu ar trebui sa fac asta niciodata ! Psihologii exista sa ne ajute sa trecem peste traume, nu sa ni le acentueze...
1
15-11-2020, ora 00:46
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
Nu este medic/terapeut
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
Salut frate ion,.. nu mai sta și ia.o de soție imediat pe prietena ta.. nu te mai grabii sa culegi perele coapte ca vrei nu vrei și a ta va fi la fel peste cva timp, gândește.te ce avantaj ai de acuma, ști cu certitudine ca la vârsta a2a te vei îndrăgostii iar de aceeași femeie(prietena ta) având deja imaginea ei de mai târziu văzută la maica.sa..acuma na ce sa zic dacă vrei sa trăiești fantezia poți sa o rogi sa păstreze rochiile maică.siiși mai lasă filmele alea cu 3dx cu mama-fiică ca poate îți aude fantezia și pierzi și imaginea cu soacra și viitoarea soție, nu ta gândii ca îți răspund în glumă am un stil mai bolnav de exprimare mi se tot spune eu am intenții bune nu ți.am scris cu răutate, serios sper sa nu crezi ca rad de tine sau te judec. Sunt absolut satul pana peste cap de cei care au impresia ca doar o normalitate poate exista în lume, eu caut sa învăț sau ascult măcar înainte sa îmi dau părerea gratuita degeaba, te salut, Succes și casa de piatră
0
16-11-2020, ora 04:12
Ion curvid
Nu este medic/terapeut
Ion curvid
Salutare micule pervers, eu când găsesc ocazii dastea ma apuc frumos de bautură, am și un stil asa de uit ce fac de obicei, dar lucrurile neimportante.. Revin la subiect, ai ocazia de revelion acuma, bei dansezi, o dansezi și pe madame sarfutjs ai spus ca o chema parca? În fine e neimportant și trimite.o pe a ta sa facă un dus între timp te duci direct la ea și i.i spui ca singura ta fixație decand vi pe acolo e sa te însori cu fi.sa și sa te culci înainte de asta cu ea, ca să te mai simți odată și tu ca ai trăit ce ți.a plăcut și ai luat fără sa te intereseze aspectul ca e fix maica.sa.. Vrajeli nu e vina ta ca ea încă înnebunește bărbații și ca oricum dc sa își refuze și ea o aventura ca ești necăsătorit.. etc și ai 50/50 șanse, urmărește.i atent ochii dacă se dilata a ta e, nu te mai gândii, da.i pe ea nebunie sa vezi ce sex nebun te sperie
1
17-11-2020, ora 00:41
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
'Ai de capu meu... :)))
1
17-11-2020, ora 01:03
Ion curvid
Nu este medic/terapeut
Ion curvid
De ce frate, doar pt ca vor și astea mai purii sa trăiască timpurile astea
0
21-11-2020, ora 15:17
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Omul este înzestrat și cu rațiune nu numai cu instincte. De-a lungul vieții poți găsi oricând pe cineva provocator. Înseamnă că de fiecare dată vei ceda emoțional?
Eu să fiu în locul tău mi-aș face introspecție și aș căuta să înțeleg de ce am ajuns în această situație.
Când ajunge să te obsedeze ceva, e bine să mergi la o evaluare psihologică la un psiholog clinician cu experiență ca să conștientizezi ce anume se află în spatele comportamentului tău.
1
21-11-2020, ora 16:04
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
Nu este medic/terapeut
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
De ce? Cine a făcut asemenea standarde și pt ce oi sa fie conduse de către ce cioban? Dacă învățăm de mici ca e bine sa omori ca arabii asta era normalitatea care ni se părea normala și alte obiceiuri ale lor, eu zic ca e cel mai bne sa meargă pe impuls.. Just do it " slogan mondial.. A.. Nu mai aduce bani în buzunarele celor care trăiesc din necazurile altora și nu aduc o rezolvare aduc doar continuitatea venirii la cabinet.. Ca doar sunt oameni și ei.. La o problema reala sau care le poate aduce rău și lor imediat nu se mai baga sau dau răspunsuri din povesti.. am primit eu sfat pt unu care abuza copii sa îmi vad de viata mea de la psiholog.. Aha.. Deci.. Asta săracu vrea sa facă sex și e bolnav se pare.. Pai ce sa zic s.a dus tot pe lumea asta e doar prefăcătorie și furt.. Pacat
0
21-11-2020, ora 18:19
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Psihologul nu poate sa-ti dea mintea pe care n-o ai... Nu e vina lor ca nu te vindeci... Multi va duceti la psiholog crezand ca va face o minune si iti va lua cu mana, dar nu e asa, nu poate sa munceasca nimeni in locul tau...
0
25-01-2021, ora 17:36
Ion curvid
Nu este medic/terapeut
Ion curvid
E clar max.. asuma.ti măcar cui vrei sa răspunzi, nu de alta dar voi începe sa percep postările fiind scrise de roboți.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici