Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
Buna ziua!in urma cu o luna mi-a aparut mie o senzatie de mancarime si usturime in zona genitala dupa care au aparut mici bubite...gen rani micute.mentionez ca am un prieten stabil si doar cu el am intretinut relatii sexuale.M-am spalat cu ceai de musetel am stat in apa cu sare si m-am facut cu nidoflor crema si dupa aprox 2saptamani m-ia trecut dar acum am asa niste scurgeri albe aspect branzos..in rest nimic...nici dureri nici mancarime...cand am avut eu acele mici rani prietenul meu nu a avut nimic.am avut contact sexual de vreo saptamana si el in aceea seara nu s-a spalat.au mai fost cazuri...pt ca suntem de 6 ani impreuna dar niciodata nu am avut problema asta...si dupa cateva zile-2-3 au inceput si la el aceleasi probleme ce le-am avut eu acum o luna insa la el parca e mai grav..sunt mai mari ranile.chiar pe capul penisului...cateva bubite sau rani cum sa le numesc...problema e ca nu vrea sa mearga la doctor spune ca daca mie mia trecut ii va trece si lui.ce sa facem?va rog sa-mi raspundeti!de la ce poate fi?o iritatie ?.sau?va rog sa ma ajutati cu un raspuns macar!
4 comentarii
buna.in leg cu mancarimile si scurgerea aia branzoasa...am avut si dr.meu ginecolog a avut asa ceva..zicea ca e o ciuperca..mie mia dat FEMIGIN..pt spalaturi interne.si pt spalaturi externe am un sapun LACTACYD care e foarte bun...icearca cu asta...si incearca sa nu te scarpini chiar daca te mananca tare ca asa faci mai rau..stiu ce senzatie urata e.Si mergi la ginecolog ca e mult mai bine..poti vb cu ginecologul si de prietenul tau.Numai bine
multumesc mult:*pai mergem saptamana viitoare la doctor dar pana atunci sa folosim ceva:(multumesc am sa iau ce ai spus tu:*
si inca ceva(am uitat) LACTACYD sa nu ei spuma...scrie asa...LACTACYD femina intim mosakodogel(nu spuma)..e cam scumpicel..gasesti si la supermarketuri cum ar fi REAL..numai bine.eu am luat la reducere 16 ron.e vreo 25 fara reducere.
ms mult inca o data esti draguta:)am fost si am luat intre timp sper sa aiba efect:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secretii, usturimi
- 3Examen microscopic al secretiei vaginale
- 17Mancarimi si usturime si zona genitala, dureri abdominale
- 5Interpretare rezultat secretie vaginala
- 4Mancarimi genitale, leziuni genitale... herpes?
- 4scurgere vaginala galbena
- 7interpretare analiza de secretie vaginala
- 4frecvente levuri
- 0Probleme la penis
- 2Analiza secretie vaginala
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 2Usturime contact sexual! Helpp
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 1Interpretare analize secretii vaginale
- 0Glera cervicala cu firisoare de sange
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 2Lichid incolor
- 1Mancarime în zona genitala
- 0Bubițe albe pe labiile majore, ganglion inflamat
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: