intarzierea menstrei, mancarimi si usturimi genitale

acum 2 sapt am avut probleme cu o masea din cauza faptului ca nu am cand sa ma duc la doctor, am luat diferite calmante si antibiotice pentru a imi calma durerea, pe data de 28.03, trebuia sa imi vina, dar cum de obicei luna de luna am intrazieri de pana la 2-3 zile, mi sa parut normal intru deja in panica deoarece st in a 7 zi de intarziere, am facut in acest timp si un test de sarcina care sa dovedit negativ, in ultimele patru zile au aparut si mancarimi si usturimi in aceea zona. va rog da-ti un sfat !!!!

Va rog sa ma ajutati. Am 26 ani si sunt casatorita de 6 ani.Nu am avut niciodata un ciclu regulat, dar acum sunt speriata tare. Am o menstruatie o data la 6 luni. Am fost la medic si mi-a recomandat un medicament DUPHASTON 10 mg. Dupa cateva zile mi-a venit, dar in urmatoarea luna nu a mai avut nici un efect. Va rog da-ti un sfat !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 2imi intarzie menstruatia daca nu sunt insarcinata?
- 2Intarzierea menstruatiei, pilula luata tarziu
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 4mancarime in zona vaginala
- 10candidoza genitala
- 0Candidoza-cum arata o scurgere vaginala normala?
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 4vaginita mixta - cum se transmite?
- 1Bubite rosii, mancarime si o rana..
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 4Pot fi insarcinata?
- 8Rani intre vulva si perineu
- 2Ce poate fi? Sarcina nu cred.
- 0Usturime in zona genitala
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala