Alcool sanitar; spirt
Buna ziua. Alcoolul medicinal este periculos pentru sanatate? contine alcool metilic? Din greseala m-am sters la gura cu spirt si buzele ma usturau. Multumesc.
3 comentarii
Este periculos daca il bei. Presupun ca te-ai spalat bine cu apa la gura dupa experienta.
Nu stiam ca e periculos si nu m-am spalat. Am aflat mai tarziu. Am crezut ca e doar alcool etilic de conc. 70%. Contine alcool metilic? Nu stie nimeni?
Alcoolul sanitar este o soluţie pe bază de alcool etilic 70%. Se utilizează pentru uz extern, acţionând ca antiseptic faţă de bacterii. Timpul de contact minim recomandat este de 2 minute.
Pe sticla mea de spirt scrie si alcool isopropilic. Nu se bea. Nu se inhaleaza. Nu se amesteca cu alte produse. Se tine departe de caldura, in incaperi aerisite. Nu se foloseste pe suprafete intinse de piele.
Pe sticla mea de spirt scrie si alcool isopropilic. Nu se bea. Nu se inhaleaza. Nu se amesteca cu alte produse. Se tine departe de caldura, in incaperi aerisite. Nu se foloseste pe suprafete intinse de piele.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica