Alcoolism-tratament- unde ?

As dori sa aflu unde, in Iasi, exista centre sau clinici care pot ajuta o persoana care are probleme cu alcoolul.
Multumesc.
Multumesc.
2 comentarii

Exista in Iasi Asociatia Alcoolicilor Anonimi, coordonata de cativa medici pe care ii poti gasi la Spitalul de Psihiatrie Socola. Am sa ma mai interesez si eu si poate iti voi spune si niste nume exacte.

Am aflat ca de aceasta asociatie se ocupa dl. dr. Ovidiu Alexinschi pe care il poti contacta la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola Iasi.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Simptome multiple
- 5alcoolicii-la psiholog sau la psihiatru?
- 3consumul exagerat de alcool
- 5Alcoolic nu vrea sa ia tratament
- 5tatal meu este alcoolic
- 6avem o mare problema: ALCOOLUL
- 13sint necajita din cauza sotului meu care e alcoolic
- 5Mama mea ia si pastile de Tamoxifen si bea si alcool mult.
- 6Frica de a nu pati ceva grav sau efectele indelungate a consumului de alcool
- 7cum sa-mi conving sotul sa bea cu masura?
- 4sunt sotie de alcoolic
- 4antialcoolici.. sfaturi/solutii antialcoolism
- 15Cum sa ma las de baut?
- 57Loc de intalnire pentru alcoollisti autentici, cu vechime si grade multe la activ!
- 3GGT dublat = alcoolism?
- 2alcool dauneaza
- 6Relatia noastra se desrtama
- 7Alcoolicii Anonimi...
- 0Cum sa te lasi de baut? (plan sugestiv si incurajez sugestiile si povestirea experientei)
- 4Tulburare depresiva recurenta
Mai multe informații despre: Alcoolismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: