Alergie, nod in gat, stare generala proasta

23-05-2020
AdrianaMaria
Nu este medic/terapeut
AdrianaMaria
Problema mea a inceput acum 3 luni. Am avut o perioada foarte stresanta inainte si din martie am inceput sa ma simt rau. Ameteli, stare de neliniste, oboseala chiar daca nu faceam mare lucru, slabiciune, lipsa de pofta de mancare. Am luat vitamine, calciu, , magneziu, fier iar farmacista mi-a recomandat Tonotil si extravalerianic pentru ca sunt ma agit foarte tare si ma sperii si imi creste pulsul. Mi-am facut analizele, mi-a iesit o carenta de fier, nu mare, VSH un pic mare si acid uric un pic marit. Doctorita zicea ca sunt legate intre ele si ca acidul uric e mare pt ca am mancat ceva carne de miel. Acum iau Altrifer si ceva vitamine si minerale dar problema e ca am un nod in gat care ma supara, un nod de mucus si nu stiu cum sa scap de el? Uneori ma mananca in gat si imi vine sa tusesc si ma abtin pana mi se face greata. Oare sa aiba legatura cu carenta de fier? Am avut in trecut probleme cu alergiile, sa fie asta de vina?
2 comentarii
0
10-06-2020, ora 13:38
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Ar fi indicat să vă consulte un alergolog, este posibil să fie o patologie alergică. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi binecuvântată!
0
17-06-2020, ora 22:22
AdrianaMaria
Nu este medic/terapeut
AdrianaMaria
Multumesc mult pentru raspuns. Pana acum am incercat la un ecograf, intern nu am nimic, am fost si la un cardiolog, nici acolo nu e nimic, puls marit din cauza anxietatii. Nu m-am gandit sa merg la alergolog, am fost mai demult cand mi s-a facut test alergologic, am o alergie la praf, la mucegai si inca vreo cateva. De ceva vreme am scapat de nodul in gat, poate ca a mai disparut si polenul, dar acum e a 5 ora cand ma mananca palmele din senin, mi se inrosesc, se incalzesc, imi apar niste punctulete rosii sub piele si ma mananca. Ma gandeam ca e de la Altrifer si am intrerupt tratamentul cu fier dupa 3 saptamani. Dar deja e mai bine de o sapt de atunci si iarasi ma mananca..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.