Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine

18-07-2025
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Seara înainte de culcare iau Rivotril și Anxiar pentru insomnie. Dupa cateva minute respir mai cu zgomot si ma ține vreo jumătate de ora. Nu am nimic la plămâni, am facut test anul trecut si nu mi-a spus nimic cei de la spital. Doar ca de câteva zile iau 2 benzodiazepine si respirația a căpătat sunete mai ciudate. Poate fi ceva legat de plămâni? Trebuie să merg din nou la un control radiografie pulmonara? Multumesc.
1 comentarii
1
18-07-2025, ora 17:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Ia si tu medicamentele de somn cu 2-3 ore dupa fata de ora obisnuita si vezi daca mai ai respiratia zgomotoasa.
Daca in alea 3 ore nu o mai ai inseamna ca e de la Rivotril ca pe asta l-ai introdus de curand.
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Este posibil ca cercetătorii să fi rezolvat misterul din spatele efectelor secundare ale benzodiazepinei
  • Utilizarea cronică a benzodiazepinelor afectează somnul și sănătatea cognitivă la vârstnici
  • Prescrierea benzodiazepinelor și antipsihoticelor în ospicii pentru pacienții cu demență: risc crescut de mortalitate la 180 de zile
  • Impactul serialului The White Lotus asupra interesului public pentru lorazepam
  •