alopecie areata

06-09-2011
alexa210
Nu este medic/terapeut
alexa210
buna ziua!de curand verisoara mea minora a fost diagnosticata cu alopecie areata.a consultat 2 medici dermatologi iar tratamentele primite sunt diferite.unul dintre medici a recomandat elocom solutie, iar cel de-al doilea minoxidil 5.intrebarea mea este care dintre cele 2 este mai eficient, sau daca este indicat sa le foloseasca simultan?daca, si cand i se va reface parul? va multumesc!
1 comentarii
0
06-09-2011, ora 21:54
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Cu minoxidil stiu pe cineva care a facut tratament si a inceput sa ii creasca parul la loc chiar in primele zile.
Dar oricum parul creste greu, cam 1-2 cm pe luna. maxim. Parca imi aduc aminte ca trebuia sa frece bine pielea capului cu solutia asta. Defapt chiar in asta consta si terapia, sa irige cat mai mult scalpul si atunci parul incepe iar sa creasca.
E ca si cum...a uitat sa mai creasca parul in acea zona, din diferite motive.
Primul nu stiu daca este eficient... oricum sa nu le amestece.
Important este sa gaseasca din ce motiv a cazut parul. Sa verifice daca nu cumva are stafilococul auriu in nas.
A fost racita cu ceva timp in urma, are sinuzita?
Chiar daca se considera ca este stresul motivul caderii parului, poate sa fie si din cauza unei imunitati scazute datorate unei infectii cronice.
Adaugă un comentariu / răspuns