alungire bilaterala membre pelvine
Buna seara. As dori sa aflu mai multe informatii legate de alungirea bilaterala a membrelor pelvine in scop estetic la un adult de 30 de ani. Se poate efectua o astfel de interventie in Romania si care sunt criteriile de admitere?Care este rata de succes si riscurile majore ale unei asfel de manevre chirurgicale?Va multumesc pentru timpul acordat.
1 comentarii
Buna seara!
Teoretic este posibil, insa riscurile sunt enorme: infectii, neconsolidarea fracturilor provocate (osteotomiilor) si pot lasa sechele grave pentru toata viata, facandu-va existenta un calvar.
Nu va sfatuiesc sa procedati in acest sens si nici nu am auzit sa se practice un asemenea procedeu in Romania, insa totul este posibil. Va fi greu sa gasiti un ortoped roman care sa se lanseze intr-o asemenea "aventura".
Nu mi-o luati in nume de rau...in general ortopedia serveste la corectarea unor probleme functionale si a unor estetice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Teoretic este posibil, insa riscurile sunt enorme: infectii, neconsolidarea fracturilor provocate (osteotomiilor) si pot lasa sechele grave pentru toata viata, facandu-va existenta un calvar.
Nu va sfatuiesc sa procedati in acest sens si nici nu am auzit sa se practice un asemenea procedeu in Romania, insa totul este posibil. Va fi greu sa gasiti un ortoped roman care sa se lanseze intr-o asemenea "aventura".
Nu mi-o luati in nume de rau...in general ortopedia serveste la corectarea unor probleme functionale si a unor estetice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus