Alzheimer

15-05-2006
marianne
Nu este medic/terapeut
marianne
Soacra mea de 92 ani are acest diagnostic.Boala a evoluat f mult(vechime boala de cca 3ani)-este cam stadiul tardiv-nu merge, nu recunoaste, icontinenta urinara, cu pampers, doarme f mult, nu stie nimic in afara de a manca acolo este activa maninca cai ii dai, nu face nici un tratament de BA, -este f sanatoasa, -care ar fi evolutia bolii in continuare
Va multumesc.
4 comentarii
0
16-05-2006, ora 00:00
dr. Laura Constantinescu
Nu este medic/terapeut
dr. Laura Constantinescu
Din pacate nu exista o evolutie spre mai bine. Ceea ce povestiti dvs. pare stadiul final al bolii. In acest stadiu nici tratamentul nu mai poate face nimic.
0
17-05-2006, ora 00:00
marianne
Nu este medic/terapeut
marianne
Multumesc de raspuns D-nei Doctor.
0
11-06-2006, ora 00:00
pisikutza
Nu este medic/terapeut
pisikutza
sal.si eu vreau sa va intreb ceva.bunicul meu a inceput sa vorbeasca mult si fara rost.nu mai doarme noaptea, atipeste o ora apoi se trezeste si incepe sa vorbeasca si o continua asa pana dimineata.s-ar putea sa aiba aceasta boala.vreau sa stiu daca se trateaza, daca se transmite ereditar si cat o sa mai tina asa.deocamdata recunoaste oamenii.astept raspuns.va pup.
0
26-09-2009, ora 00:22
teoteodora
Nu este medic/terapeut
teoteodora
va rog am si eu o problema.mama mea a simtit zilele trecute cu am sagetat-o o caldura din cap pana in picioare si apoi a facut un atac de panica.de atunci(cam 3 zile)nu isi revine nu se poate concentra e ametita...asa ciudata ea incearca sa ascunda.cineva i-a spus k are multe din simtomele de alzheimer si acm mi-a spus si mie ca se uita la tv si nu recunoaste persoane foarte cunoscute ei incearca sa isi aminteasca si se sperie ca nu reuseste si apoi incepe sa repete obsesiv in minte cum o cheama pe ea cum se numesc membrii familiei.eu o vad schimbata...sunt speriata foarte speriata...va rog sa imi dati informatii.credeti ca e alzheimer sau ce altceva?alzheimer e mortala?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: