am aflat ca sunt insarcinata in urma unei ecografii

22-03-2015
Rotarescu Emilia
Nu este medic/terapeut
Rotarescu Emilia
Buna seara!Va rog frumos sa ma ajutati! As avea nevoie si eu de niste raspunsuri! Ieri am aflat ca sunt insarcinata in urma unei ecografii efectuate asa ca m-am programat pe saptamana viitoare pt avort prin aspiratie cu efectuare de anestezie generala superficiala cu Propofol! Desi i-am spus medicului ca in urma cu 2-3 saptamani am avut o infectie si ca am luat 5 ovule de polygynax acesta a ignorat continuand sa ma examineze! Sunt destul de speriata deoarece imi este frica de o posibila diseminare a infectiei in momentul interventiei! Nu stiu daca mi-a trecut si daca ar fi trebuit sa imi recolteze secretie! Deasemenea as dori sa stiu daca ar fi trebuit sa imi efectueze ceva analize inainte de avort!Mie nu mi-a spus nimic era o domnisoara inaintea mea careia ii sa spus sa isi faca niste analize de sange! Ma puteti ajuta va rog spunandu-mi ce analize ar trebui sa imi fac? Va multumesc anticipat
1 comentarii
0
25-03-2015, ora 00:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Am ascultat multe conferinte de presa despre mame care si-au ucis proprii copii... foarte multe au facut sindromul post avort: depresie, anxietate, unele chiar schizofrenie. Multi tati au inceput sa sufere subit de alcolism.

Nu stiu ce fel de infectie aveti dar intr-una dintre conferinte se spune ca infectiile in cazul avortului duc la formarea unui tesut cicatricial care nu mai poate tine o sarcina. Deci femeia ramane sterila sau pierde sarcinile una dupa alta.

Cred ca infectia e semn sa nu faceti ce v-ati propus.

Anumiti doctori ar face bani din orice. Daca va ucid copilul, credeti ca au vreo remuscare daca dv. aveti deja infectie si va duceti cu ea sa va omoare propriul copil ?

Mai stati de vorba cu cineva avizat inainte. Sunati la un numar din lista.

http://provitabucuresti.ro/resurse/centre-consiliere-avort-criza-de-sarcina-adaposturi-victime-violenta-familie

Am niste femei pe niste pagini pe Internet care imi scriu: suferim de saracie, nu avem cu ce sa platim facturile, nu putem face copii, nu gasim serviciu, ne-am certat cu partenerul, ne-a batut, ne-am despartit, ne-am imbolnavit de diferite tipuri de cancer si nu stim ce sa mai facem, copii nascuti s-au imbolnavit de boli pe viata... Diferite cazuri.

Consecinte ale avortului.

Luati infectia drept un semn protector si mergeti inainte cu nadejde in Cel de Sus. Nu am auzit copil in Romania sa moara de foame. Il dati la Valea Plopului sa vi-l creasca temporar daca nu aveti momentan cu ce. Parintele Nicolae Tanase creste acolo 400 de copii. Va primeste cu tot cu copil. Numai sa nu il ciopartiti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul chirurgical prin aspirare
  •