Am boala Peyronie?

02-12-2019
LoudCat2043
Nu este medic/terapeut
LoudCat2043
Buna ziua!Am 18 ani si sunt virgin.Problema mea este ca penisul meu este curbat in jos.Citind mai multe surse am aflat de aceasta boala, Peyronie, care se manifesta asemanator cu ce am eu, insa parca nu atat de sever.In pozele adiacente bolii se observa o brusca curbura pe cand penisul meu este curbat incepand de la baza si continuand ca o banana.Este posibil sa fie datorata aceasta curbura si vorginitatii, mai precis acelei "ațe"?Pentru ca atunci cand este in erectie se simte ca si cum ar trage de cap in jos..Este normal?Ce trebuie sa fac?
2 comentarii
0
03-12-2019, ora 12:33
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua

Situatia descrisa nu are legatura cu virginitatea si nici nu "ata" care se pare ca este unul dintre miturile care mor greu.
Iti recomand cu caldura sa mergi la un medic urolog pentru evaluare si eventuale analize. Doar el iti poate spune care este problema si ce solutii de rezolvare exista.
0
21-12-2019, ora 13:58
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca și colegul meu îți recomand să mergi la un medic urolog pentru investigații și în funcție de rezultatul investigațiilor ți se va spune ce ai de făcut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: