Am capul penisului rosu

25-02-2015
daviddavid
Nu este medic/terapeut
daviddavid
Bună ziua, sâmbătă am întreţinut relaţii sexuale cu iubita mea, neprotejat. Este fidelă, clar nu e vorba de aşa ceva. Însă din acea zi am capul penisului rosu şi mi se face o chestie alba şi mă spăl destul de des şi piele de pe capul penisului e parca mai fragila şi parca şi pielea ce înveleşte capul penisului este mai roşie. Èšin să precizez ca ea a avut acum doua săptămâni o mâncărime asociata cu nişte secretii albe. As vrea să ştiu ce as putea face fără sa ma duc la dermatologie. Va mulţumesc mult de tot!
3 comentarii
0
26-02-2015, ora 17:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posibil candida.
La unele farmacii exista teste candida in jur de 20-30 lei care se fac din urina.
Si dv. si partenera trebuie sa faceti tratament concomitent.
In timpul tratamentului nu aveti voie relatii sexuale.
Mergeti sa va tratati ca se cronicizeaza.

Ea poate sa se duca la ginecolog sa ii faca testul secretiei si apoi sa va dea la amandoi tratament.
0
13-04-2015, ora 09:39
doru50
Nu este medic/terapeut
doru50
Cu ceva timp in urma, mai precis undeva pe la jumatatea lui februarie, am fost pe centura Bucurestiului la un sex oral si ca urmare dupa circa o saptamana, aveam capul penisului rosu, urmat de niste mancarimi si niste dureri abdominale fara sa am scurgeri sau altceva, fapt ce ma determinat sa merg la medic urolog unde i-am spus ce am facut si mi-a prescris Nidoflor unguent ca sa ma dau dimineata si seara, Tavanic 500mg, o cp /12 ore timp de 7 zile si analize de urina si sange care au iesit negativ cu exceptia leucocite =rare dar la mine roseata tot nu disparuse fapt ce ma determinat sa imi iau trimitere de la medicul de familie si sa merg si la dematolog unde dupa examinare mi-a spus ca am o balanita candidozica si a prescris, Fluconazole 3 cp/cate una la 3 zile si Nizoral ca sa ma dau dimineata si seara timp de o luna.Acum va pot spune ca dupa tot acest timp, mancarimi nu mai am dar roseata din capul penisului persista si am o foarte mica senzatie de arsura, uneori insesizabila.Va rog sa-mi spuneti ce medicamente sa mai iau ca sa-mi dispara roseata.Mentionez ca si sotia a luat ovule timp de 7 zile si ea sustine ca nu are nimic.
0
13-04-2015, ora 12:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Nu au loc relatii sexuale in timpul tratamentelor.

2. Sotia sa mearga iar la ginecolog si sa isi faca testul secretiei si controlul ginecologic amanuntit. Dupa 6 luni Test Papanicolau pentru prevenirea cancerului de col uterin dat de virusul HPV. Apoi Test Papanicolau la 12 luni, anual.

3. Cu rezultatele de la testul sotiei mergeti dv. iar la Dermatolog sa va mai prescrie ce considera.

4. Dieta candida (fara branzeturi, dulciuri, condimente etc). O gasiti pe net.

5. Lenjerie intima fiarta la 90 de grade.

6. Din nefericire candida odata luata, poate reaparea o data sau de mai multe ori pe an. Incercati sa nu mancati multe dulciuri sau branzeturi care o fac sa se dezvolte Ea ramane in proportii mici in organism, chiar daca simptomele trec. E valabil si pt. dv. si pt. sotie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •