Am entorsa sau e fractura?
Am 14 ani aproape 15 1, 71 60kg.Ieri am jucat fotbal la sport si cand am vrut sa alerg am calcat stramb apoi am mers si mi-am pus apa.Dupa aproximativ 20 de min a inceput sa mi se umfle si am mers la cabinet la scoala acea doamna de acolo mi-a spus ca nu e fractura si ca s-ar putea sa fie o entorsa.Apoi am mers acasa (pe picioarele mele nu ma ajutat nimeni) si mi-am pus gheata si mi s-a umflat numai umpik intro parte apoi mi-am pus varza si a inceput sa se traga.Intrebarea mea este daca e fractura sau doar o simpla entorsa.Daca e entorsa cat timp nu am voie sa fac efort si ce trebuie sa fac?
1 comentarii
doamna de la cabinet a facut si o radiografie? a examinat glezna? a examinat stabilitatea articulatiei?
daca nu atunci mai bine mergeti la un ortoped, examen fizic, radiografii
este imposibil de apreciat care ar fi tratamentul corect din moment ce nu am vazut si examinat glezna si nu avem absolut nici o investigatie imagistica facuta
daca nu atunci mai bine mergeti la un ortoped, examen fizic, radiografii
este imposibil de apreciat care ar fi tratamentul corect din moment ce nu am vazut si examinat glezna si nu avem absolut nici o investigatie imagistica facuta
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus