Am facut alergie.help :(

26-06-2010
Dianna08
Nu este medic/terapeut
Dianna08
De aproape 2 luni incerc sa ma tratez de o alergie care nici nu stiu cum, de la ce si in ce fel a aparut. AM o alergie pe tot corpul maini, picioare,..gat..inafara de fata(cap), , , , sunt niste bashici mici care imi provoaca mancarimi..dupa cateva zile sau chiar peste noapte aceste mici bashici.se tramsforma in niste bubitza de 0.5.cm si 1 cm.Nu mai stiu ce sa fac.Am nevoie de un sfat...Le-am tratat 2 luni ci diferite medicamente..dar...nici un efecte.am fost si la medicul de familie..dar nici reteta lui nu ma ajutat..PLS help :(
11 comentarii
0
27-06-2010, ora 02:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată d-nă Dianna08, în cazul dvs., cel mai indicat ar fi să consultaţi un medic alergolog. În urma unei testări specifice vi se va prescrie un tratament corespunzător.
Aveţi nevoie de o examinare minuţioasă şi de teste alergologice specifice, altfel riscaţi să nu depistaţi alergenul responsabil cu producerea alergodermiei descrise de către dvs.
Erupţia cutanată, cea care vă afectează pe dvs., poate fi produsă de o sensibilitate alimentară.. Din fericire, uneori este uşor de făcut o conexiune între o alergodermie şi un aliment, dar, din păcate, adesea ea nu este foarte evidentă, ceea ce conduce doar la varianta testării. Şi totuşi, identificarea unui aliment responsabil poate fi posibilă. Încercaţi prin eliminare, evitând alimentele suspectate rând pe rând, până la maxim 3 săptămâni fiecare. Dacă simptomele - băşicuţele însoţite de mâncărimi, şi nu numai - dispar în timmpul eliminării unui aliment, faceţi o verificare întroducând acel aliment în dietă. Dacă simptomele reapar, încetaţi să-l mai consumaţi şi încercaţi să vă faceţi un test serologic pentru a vă convinge că sunteţi alergică la acel aliment. Acest procedeu este esenţial pentru o diagnosticare corectă a alergiei alimentare, dar este valabil doar pentru consumul de alimente, nu şi pentru consumul de medicamente, de pildă. (dacă suspectaţi că alergia vă este produsă de vreun medicament, trebuie să stopaţi administrarea acelui medicament şi să consultaţi un medic alergolog).

Ce medicamente aţi luat?
Ce diagnostice aţi primit şi ce medici aţi consultat (în afară de medicul de familie)?
Vi s-a spus clar că suferiţi de o formă de alergie? (s-ar putea să nu fie alergie, ci cu totul altceva).

.
Sugestie: Planta trei fraţi pătaţi (Viola tricolor) este foarte eficientă în tratarea multor forme de alergie (se prepară o infuzie din 2 linguriţe de plantă, la o cană cu apă şi se beau minim 2 căni pe zi (maxim 4). Se pot aplica şi comprese locale pe zonele afectate de erupţii. Consultaţi-vă cu medicul curant pentru a primi aviz!
.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
27-06-2010, ora 12:28
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
In afara de ceea ce v-a recomandat Nick, puteti incerca sa mergeti si la un medic dermatolog, pt ca este posibil ca ceea ce aveti dumneavoastra sa nu fie alergie ci cu totul altceva.
Sanatate!
Pup Nick! :-*
0
27-06-2010, ora 13:10
Dianna08
Nu este medic/terapeut
Dianna08
Multumesc Mr, Nick pentru ajutor.voi urma sfaturile d-voastra cu multa grija.(Iafara de medicul de familie nu am mai consultat nici un medic.insa medicul de familie mi-a sp ca este alergie, sigur.alergie Mi-a prescris niste pastile si sirop +vitamine(C) insa nu si-au facut efectul :(.) o sa va urmez sfaturile ! multumesc mult pe ajutorur acordat !!!!:)
0
28-06-2010, ora 00:33
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Jackie, şi eu m-am gândit la varianta de a nu fi alergie. Astfel de erupţii, similare cu cele alergice, sunt prezente şi în reacţii non-alergice (de pildă, în reacţii care implică activitatea ficatului), dar dacă medicul de familie este sigur de diagnosticul pe care l-a pus...probabil aşa este. Eu nu am niciun drept să-l contrazic.
D-nă Dianne, dvs. faceţi cum doriţi (consultaţi ce medic doriţi, când doriţi, unde doriţi şi dacă doriţi şi luaţi ce tratament consideraţi că este bun - cel prescris de medicul de familie sau cel care vă va fi prescris de alt medic). Deciziile vă aparţin în totalitate!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :-)
Cu multă plăcere,
Nick

P.S. - Pup, Jackie ;)
0
28-06-2010, ora 02:58
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
ceaiul verde ar efect antihistaminic, deci antialergic.
Un rol important are si reglarea proportiei intre omega 6 si omega 3, eliminarea factorilor care permeabilizeaza intestinul: grau, porumb, lactate, deficit de glutamina, sustinerea cu probiotice a ecologiei intestinului.

Stresarea sistemului imun contribuie la aparitia alergiilor.
0
28-06-2010, ora 14:21
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick, nu ar fi exclus ca medicul sa se insele in privinta diagnosticului, asa ca de preferat ar fi sa consulte si alt specialist.Dar acum este alegerea ei...
Ceaiul verde este bun, numai ca nu trebuie consumat foarte des!Eu asa stiu...
0
28-06-2010, ora 21:46
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Stimata doamna, am citit cateva carti despre ceai verde. Daca este ecologic si are mai putina cofeina (Gunpowder are ceva mai mult de pilda), poate fi baut chiar si de 3 ori/zi, de fiecare data 2 infuzii din aceeasi planta.
0
29-06-2010, ora 01:04
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Jackie, în România nu este exclus absolutamente nimic, că doar este ţara tuturor imposibilităţilor :(
Te pup!

P.S. - D-nule Germont, mult succes la lecturat, asimilat şi l-a ajutat pe forumul Romedic.
Toate cele bune!
0
29-06-2010, ora 22:05
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
Si din partea mea o sugestie: sa faci o detoxifiere, caci toxinele pot fi cauza multor rele.
Si nu trebuie exclusa o parazitoza. Chiar daca nu e asa, poti folosi un tratament naturist contra macar a microorganismelor patagene. Prin urmare:

1. Helmi non - este antiparazitar, dar chiar de nu ai asa ceva, oricum pot fi niste bacterii si toxinele lor.
Produsul este si foarte bazic (alcalin), deci contra toxinelor in general. Creste pH-ul mediului intern ceea ce favorizeaza desfasurarea reactiilor/proceselor fiziologice, adica duce la vindecare.
2. MagAnghinar - tot bazic si in plus, fortifica mult ficatul, care are de prelucrat toxinele.
3. Branca ursului - relaxant al vaselor, vor iesi substantele toxice si totodata va patrunde sangele cu remediile.
4. Extract Ceai verde - antioxidant, sustine procesele fiziologice, aduce corectiile necesare dat fiind hrana noastra f. procesata.
5. de la germont citire: scoate sau redu consumul de gluten, care are repercusiuni si asupra pielii.

Toate acestea au fost verificate de mine, chiar pe afectiuni ale pielii. Uneori am reusit numai cu Branca ursului. Mai poti adauga omega-3 care intra in constituirea membranei celulare, a porilor ce permit intrarea remediilor si iesirea toxinelor din celule.
.si ar mai fi de spus; poti citi despre detoxifierea organismului - cu alcalii (baze).
Succes.
0
30-06-2010, ora 17:24
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Mr. Nick a scris:
_
P.S. - D-nule Germont, mult succes la lecturat, asimilat şi *l-a* ajutat pe forumul Romedic.
Toate cele bune!
_

Multumesc, nu va doresc acelasi lucru... Iata si de ce!

Mi se contureaza din ce in ce mai clar un intreg puzzle: rOmEDiCu preaiubit este doar o jucarie destinata productiei de lovele (niste "iuzeri intreprinzatori" transformind clickurile in capital) si mai putin ajutorarii omului aflat in suferinta. Nu neg ca exista si exceptii, depinde de fiecare cat se lasa furat de peisaj.
Asta LA nivel "micro", insa privit mai din avion, exista si alte detalii interesante.
Cu mici variatii sistemul isi indeplineste incet dar sigur un scop bine definit: reglarea densitatii poulatiei, sunt prea multi producatori de gunoi plutind imponderabili pe suprafata pamantului.
Iesi din turma si vei avea o sansa in plus sa nu fi strivit in vartejul existentei.
0
01-07-2010, ora 05:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-nule Germont, am înţeles ce aţi vrut dvs. să-mi transmiteţi. Nu fac parte din turma respectivă şi nici nu voi face parte vreodată.
Vă mulţumesc mult pentru sfat! :-)


Toate cele bune!
Cu respect,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.