am facut o gresala! am nevoie de sfatul unui specialist.

44 comentarii 1 2
0
03-11-2013, ora 15:56
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
AM pe limba ceva alb, si mi-au aparut mici puncte rosii langa urechea dreapta, nu mai inteleg nimic, se spune ca pe cale de sex otal nu se transmite hiv, mi-am facut analizele au iesit negative, si fata respectiva si-a facut analizele si au iesit negative, ce sa mai fac ca-s speriat foarte tare...
0
07-11-2013, ora 19:35
darius mcv
Nu este medic/terapeut
darius mcv
giorgyo van

Relaxeaza-te, in aceeasi situatie sunt si eu, la fel ca tine. M-am mai linistit cand testul meu de 12 saptamani a iesit negativ. Dureri in piept si alte simptome, la fel ca tine le am si eu, si nu am HIv. Mai fa-ti un test hiv la 3 luni si, daca si iti iese negativ, e clar ca ai altceva dar nu HIV. Relaxeaza-te si incearca sa-ti traiesti viata asa cum ai facut pana acum. Multa sanatate!!!
0
07-11-2013, ora 22:18
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
Sper din tot sufletul sa nu am nimic si totul sa fie doar unele reactii la alimente, iti multumesc pentru sfat, dar stii cum e cand ai pe langa tine si o sotie si nici macar sa o atingi nu poti...Cel putin eu nici macar nu o ating, nu mai eu stiu cum ma simt, . PLUS ca am facut cv alergie pe piele, , , cel putin asa cred.. Oricum in decembrie imi mai fac un test si sper sa iasa negativ..
0
07-11-2013, ora 23:00
darius mcv
Nu este medic/terapeut
darius mcv
Chiar daca iti vor mai aparea si alte simptome nu te speria ca poate nu ai ceea ce crezi. Cel mai sigur in toate astea este un test HIV. Luna asta fac 4 luni si trebuie sa-mi fac si eu un test. Bafta
0
08-11-2013, ora 13:12
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
multumesc pentru incurajare.. bafta si tie la analize.
0
08-11-2013, ora 19:42
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
STII care e problema cea mai mare, cand ceri sfaturi la problema ta le ceri unor specialist( adica medici ), dar se pare ca tot noi ne lamurim unii pe altii, adica tot cei cu problem...
0
17-11-2013, ora 00:06
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
Acum mi s-au facut doi ganglioni dupa urechea dreapta, defapt unul l-am avut de foarte multi ani dar aldoilea mi-a aparut azi, nu mai stiu ce sa fac si ce sa mai cred.Vreau sa-mi raspunda un medic specialist sa ma lamureasca.
0
12-01-2014, ora 00:43
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
buna seara scuzat ima daca va stresez cu intrebarile, dar sant speriat la orice imi apare, h1n1 mi-ai spus ca hiv nu se trensmite prin sex oral, am inteles asta dar in afara faptului ca mie nu mi-au aparut simptome severe cu ar fii gripa cu febra mare si diaree sau scadere in greutate, mi s-au facut niste ganglioni sub ambele maxilare cel putin asa cred, ii simpt, sotia imi spune ca nu se vede nimic dar eu ii vad nu ma dor si nici gatul nu ma doare, nu stiu ce sa mai cred, mi-am facut un test hiv la o luna Scrining, si a iesit negative, acum sant 4 luni de la contactul ala de sex oral ce mi s-a facut si tot cu teama traiesc. As vrea sa imi raspundeti sa ma lamuresc si eu...
0
18-09-2015, ora 18:37
Boboc27
Nu este medic/terapeut
Boboc27
Daca si in 2015 continui cu gandul asta sigur o dai in depresie. Anxietatea netratata duce la depresie. Sper ca dupa 1 an esti bine, aceeasi prostie am facut-o si eu in trecut si nu mi-a fost bine, gandim prea mult.ce ar fi daca am incerca sa gandim mai rational?
0
20-08-2018, ora 00:07
Adi9
Nu este medic/terapeut
Adi9
Buna seara,
In urma cu 14 zile am fost la o prostituata si mi sa facut sex oral neprotejat, acum 3 zile am fost la un dermatolog si cel mai probabil am herpes genital, ramane doar sa confirmam prin aparitia ulceratilor/analiza.
Intrebarea mea este, cand am luat herpes genital prin sexul oral neprotejat, ce sanse sunt sa fi luat si hiv?
Pentru ca daca am luat herpes genital inseamna ca avea si ea la gura herpes, si daca avea, inseamna ca avea leziuni/rani, daca avea rani, inseamna ca avea si sange, ceea ce ma face sa cred ca am luat si hiv.
O sa fac analiza pentru hiv, dar la 14 zile nu cred ca aflu sigur.
Am febra, am arsura pe o parte din capul penisului (locul prin care a intrat herpesul), am o pierdere in greutate (2 kg), nu am pofta de mancare, am transpirati nocturne.
Ce parere aveti?
Multumesc.
0
20-08-2018, ora 07:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Fa-ti testul hiv la 3 si 6 luni. Altfel nu poti stii daca ai luat hiv.
0
11-11-2018, ora 23:25
Adi9
Nu este medic/terapeut
Adi9
Buna seara,

Au trecut 17 saptamani de la incident, 4 luni si o saptamana, am facut toate analizele din nou, nu am absolut nimic, toate au iesit bine.
Singurul lucru pe care il am, ca si lucru nou de la prostia facuta, este faptul ca am o usoara roseata pe o portiune din capul penisului dupa fiecare act sexual. Fara nimic altceva, care trece de la sine in cateva zile.
Posibil sa fie o candidoza, insa nu a confirmat niciun medic pentru ca nu sa agravat niciodata pana acum, a fost doar aceasta roseata.
Vreau sa va multumesc tuturor celor care m-ati ascultat si care ati raspuns, imi pare rau daca v-am stresat sau daca am exagerat, apreciez ceea ce faceti, multa sanatate si succes!
0
26-04-2022, ora 17:05
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Ceea ce trebuie sa cunoasca fiecare barbat si femeie este ca :

1. sexul oral nu protejeaza de bolile cu transmitere pe cale sexuala (BTS)
2. decizia de a face sex neprotejat (oral /anal / vaginal) nu trebuie sa se bazeze pe igiena vizuala a partenerei sau mirosul de parfum si acuratetea pielii ; Bolile cu transmitere sexuala pot avea o perioada de incubatie si de 60 zile, timp in care nu manifesta nici miros si nici eliminari sau alte semne vizuale / olfactive pe suprafata copului partenerului.
3. Chiar si prezervativul (sunt studii) ofera o siguranta relativa de cca 67-73 %, in caz ca este fabricat conform tuturor standartelor calitatii si este utilizat corect !
4. TOTUSI !! ESTE NEVOIE DE UN CONTACT INTENS (sau citeva contacte uneori) pentru a prelua o anumita, , doza'' de material infectat (eliminari, singe, mucoasa...)

In cazul in care a avut loc totusi contactul sexual neprotejat, va puteti adresta la un medic clinician pentru a primi ajutor profilactic si a face investigatiile necesare !!!
Multa sanatate va dorim !
Cu respect DR. Sadovnic, sexolog
0
18-03-2023, ora 16:47
Siniteanu
Nu este medic/terapeut
Siniteanu
Buna ziua! Stimate Domnule Doctor: PREZERVATIVUL CONFERA DOAR O PROTECTIE PARTIALA IMPOTRIVA VIRUSULUI HIV. Doar ABSTINENTA SEXUALA da garantie 100% ca nu poti fi infectat. Acest lucru nu il inteleg si nu il cred multi oameni. Subsemnatul in perioada pandemica a purtat zilnic si corect, nu o masca simpla chirurgicala, ci masca cu 3 filtre FFP3. Este adevarat, nu m-am infectat cu coronavirus, desi nu am fost nici vaccinat pana la finele anului 2021, dar in schimb, prin masca FFP3 in 2020 - 2021 m-am infectat cu astrovirus, respectiv norovirus, mai exact am facut enteroviroze care se transmit si pe cale aerogena. La fel cred ca se intampla si la prezervativ si de aceea multi cetateni se mira de unde s-au infectat cu HIV pentru ca nu au avut nici un contact sexual neprotejat. Infectia cu Hiv prin transfuzie datorata ferestrei imunologice este extrem de rara. De aceea sunt de parere ca 25 % din populatie se infecteaza si prin prezervativ pentru ca virusii sunt de dimensiuni nanometrice. De ce prin masca se simte fumul de tigara sau gazele de esapament ale masinilor iar unii sustin ca virusii nu patrund???...Sau daca ai o leziune minuscula la deget, atunci cand scoti prezervativul, chiar daca acesta nu s-a rupt, pe acolo pot intra virusii si declansa procesul infectios. Problema cu prezervativul cred ca mai trebuie analizata de specialisti pentru ca nu este de gluma.
Adaugă un comentariu / răspuns
44 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.