am fost diagnosticata cu condiloame

buna! am fost la medic si am fost diagnosticata cu condiloame, initial medicul ginecolog mia recomandata condyline, dar medicul dermatolog mia recomandat fucidin.eu aveam negi de aia si in interior si in exterior. am aplicat local si mi sa parut k mi se usuca, cei drept cand aplicam crema ma ustura, am oprit tratamentul cu fucidin, si mi sa parut k negii astia sau marit iar dupa cateva zile au disparut negii astia. sai fie de la fucidin? am nevoie de un raspuns.acum am sa merg iar la ginecolog sa ma controleze si am sa intrebm ce si cum.pana atunci am nevoie de raspunsul dumneavoastra.
multumesc frumos...!
multumesc frumos...!
3 comentarii

buna ziua...in urma cu vreo luna miai aparut niste bubite in zona vaginala..interesanduma pe net si vazand imagini miam dat seama ca sunt condiloame..inca nu am fost la un consult ginecolog/dermatologic..ce as putea sa iau acasa fara sa merg la medic? am auzit ca Condyline este bun pt asa ceva..astept raspuns.., multumesc

Din pacate medicamentele acestea suprima numai negii si nu vindeca cauza lor si des apara din nou dupa astfel de tratamente. Un tratament adecvat, vindecator si de durata pt. astfel de condiloame gasiti numai in homeopatie consultand un medic homeopat.

Scarface mersi...am sa incerc cu Condyline si ceva pentru cresterea imunitatii..astfel sper sa imi dispara si sa nu mai apara..:|

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31hpv cu risc crescut oncogen-va rog sfaturi!
- 5Condiloame dupa tratament
- 3am papiloame in zona inghinala si ca trebuie sa le cauterizez...
- 6Condiloame. Este grav? Scap de acest virus? Prietenul meu ar trebui sa faca vreun test?
- 6conizatie-anestezie
- 2sunt condiloame sau herpes?
- 4condiloame interne
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 5Condiloame... nici nu stiu cu ce sa ma dau. Ajutati-ma!
- 3probleme penis
- 2pot fi condiloame?..un raspuns va rog.
- 7Condiloame genitale.
- 1Am condiloame cum pot scapa de ele?
- 3HPV - afectate 4 tulpini, dintre care 3 cu risc crescut oncogenic
- 17HPV
- 2negi genitali condiloame
- 2Ajutati-ma ! am fost diagnosticata cu condiloame genitale.
Mai multe informații despre: Condiloamele genitale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: