am impresia ca nu ma mai doreste

24-01-2012
andrada89
Nu este medic/terapeut
andrada89
Am sa va povestesc pe scurt... Suntem impreuna dse aproape trei ani, locuim impreuna de 2 ani.. la inceput am avut probleme cu increderea, nu a avut increderte in mine. intre timp totul s-a schimbat si am castigat increderea lui. De un timp am impresia ca nu ma mai doreste. se poarta foarte ciudat si nu cred ca are pe altcineva. Viata noastra sexuala e un dezastru, o facem si o data la 2 saptamani si atunci dureaza foarte putin, este egoist, se gandeste numai la el.eu am o problema, nu pot avea orgasm decat prin masturbare si pt asta mi-as dori sa o facem mai des ca sa ma descopar si eu, sa ma ajute sa am si eu orgasm. oricum in ultimul timp se poarta si foarte urat cu mine, e tot timpul nervos si imi vorbeste urat, desi nu am facut nimic, chiar cred ca fac tot ce pot pt el pt ai demonstra cat de mult il iubesc.am incercat sa vb cu el, sa ii spun ca ne-am cam indepartat unul de altul, sa incercam sa petrecem mai mult timp impreuna, dar degeaba, el parca nu isi doreste acelasi lucru. e La munca toata ziu, el la fel, ne vedem seara si petrecem foarte putin timp impreuna. Nu cred ca nu ma mai iubeste, nu cred ca are pe altcineva (sau poate nu vreau sa cred).. ce sa fac, ma ajutati va rog?
20 comentarii
0
24-01-2012, ora 14:41
addy_hy
Nu este medic/terapeut
addy_hy
...sunt semne destul de evidente ca are pe altcineva cu toate ca nu vrea sa recunoasca...fa si u pe detectivu..doar asa o sa te convingi
0
24-01-2012, ora 15:26
andrada89
Nu este medic/terapeut
andrada89
o sa incerc, dar o sa ma convinga ca nu am dreptate si ca am luat-o razna, bineinteles. Oricum o sa ma tin tare si o sa incerc sa aflu cat mai multe...
0
25-01-2012, ora 03:44
niku92
Nu este medic/terapeut
niku92
Nu cred ca sunt semne evidente ca ar avea pe altcineva, din contra cred ca te iubeste insa nu stie sa iti arate, cred ca e lipsa de comunicare, incercati sa face-ti ceva nou pe fiecare zi, chiar daca nu prea aveti timp.
Si legat de agresivitate, nervozitate, eu cred ca are unele probleme pe care nu ti le comunica, spun asta deoarece am trecut prin ceva asemanator iubitului tau.SI NU CRED K ESTE NEVOIE SA O FACI PE DETECTIVUL, daca si-ar da seama ai complica lucrurile.inca o data:COMUNICATI, COMUNICATI, COMUNICATI.Si in legatura cu viata sexuala...poti face si u ceva nou...actul sexual dureaza putin deoarece o face foarte rar, daca vrei sa dureze mai mult dai un vin rosu de preferat vin de la bunici de la tara(asta cu vinu' e in spirit de gluma :), insa e adevarata:P).Asta este parerea mea in legatura cu problemele tale.Dar ce faci depinde doar de tine si de el bine inteles.
Si la sfarsit un mic sfat :-Daca nu reusesti prin comunicare, daca te agreseaza vrebal nu mai zic fizic LASA-L, ai o viata inainte, meriti sa fi iubita si respectata!Sa ai bafta !!!
0
25-01-2012, ora 09:00
andrada89
Nu este medic/terapeut
andrada89
Mersi pt sfat Niku. Nici eu nu vreau sa cred k ma inseala, cred totusi ca ma iubeste dar nu stie sa o arate, mai ales avand in vedere ca a fost crescut de bunici, poate nu stie sa is arate afectiunea, oricum e destul de distant si rece cu toata lumea. Poate are si anumite frustrari din copilarie pe care nu vrea sa mi le impartaseasca. Si de agresat fizic nici nu se pune problema.Parintii lui s-au despartit din aceasta cauza, deci nu cred ca ar risca. Oricum tine foarte mult la familie si ii este frica de esec (ca istoria parintilor lui sa nu se repete).
1
25-01-2012, ora 15:46
niku92
Nu este medic/terapeut
niku92
Ar putea fi si crescutul la bunici insa eu nu cred.Asta zic si eu nu stie sa-si arate afectiunea.De inselat din tot ce ai scris, undeva la 75-80% eu cred ca nu te insala, dar mi se pare un pic cam dificil si o sa-ti fie greu sa afli ce se intampla.oricum asteapta poate o sa-ti raspunda vreun domn doctor sau cineva mai in masura ca mine, eu mi-am dat cu parerea deoarece m-am regasit un pic in pielea sotului tau:P
0
26-01-2012, ora 14:19
andrada89
Nu este medic/terapeut
andrada89
da, nu stiu ce sa zic. Dar mai rau este, si nu am mentionat in poveste, ca mereu mi-e groaza sa il las singur. Daca sta mult la dus mi se pare suspect, daca eu merg la tigare si el ramane in camera, daca sta mult timp singur in bucatarie... Tot timpul asta incepe sa imi bata tare inima si ma gandesc, oare daca se masturbeaza?Poate sunt eu prea idioata. Nu as avea o problema daca ar face asta, dar atunci as vrea ca si noi sa fim mai activi (in pat). Dar cand ma gandesc ca nu facem nimic si ca ar putea face asta, mi se ridica parul pe mine.. Oare sunt eu prea obsedata?Tot timpul ma gandesc si nu stau linistita, ca ar putea sa se satisfaca singur..si pe mine nu ma baga in seama.
0
26-01-2012, ora 23:55
niku92
Nu este medic/terapeut
niku92
Pai nu exista barbat sa nu se fi masturbat, dar eu zic ca din momentul in care ai o sotie/iubita s-au terminat copilariile...Insa mai sunt care o fac in continuare.Am un prieten care zice ca prefera sa se masturbeaze si este casatorit de ani buni. insa la ei e invers..sotia nu prea vrea...fac tot asa rar de 3--4 ori pe luna...insa in cazul tau sa nu vrea el e cam dubios, n-am prea auzit barbati sa nu vrea, mai rar...insa nu te mai gandii la asta, e posibil sa se masturbeze dar in niki un caz nu e anormal.. acum depinde de gandirea fiecaruia...Si in niciun caz nu esti obsedata sau in alte feluri cu ziki tu, e ceva normal sa te framante acest lucru.Nu stiu incearca sa vorbesti cu el, aflla ce e cu el...Incercati ceva nou:lumanari (chestii din aste romantice), lucrati mai mult la preludiu...nu stiu ce sa zic fa-l sa se simta cat mai bine.Si daca nici asa nu vrea e tare dubioasa treaba.
0
01-02-2012, ora 16:45
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Draga Andrada,
eu nici atat nu cred si nu stiu ce sa-ti spun... asa ca cel mai bine este sa soliciti ajutorului unui psiholog, cu care sa dezbati problema, sa analizati relatia ta de cuplu si sa gasiti raspunsuri la aceste intrebari. Dupa mine, partenerul tau s-a cam saturat de tine, insa are el niste motive de inca iti este aproape... are de profitat. Sau poate cu tine are relatia de fatada si in spate nici el nu stie cu cine mai este... el isi traieste viata si nu stai blocata ca nu intelegi ce se intampla. Daca nu ai timp sa mergi la cabinet intra pe topexperti.ro este un portal care ofera consiliere psihologica online, vorbeste cu un psiholog, gasiti raspunsuri la intrebarile tale si decide-te ce vei face pe viitor, astfel incat peste ceva timp sa nu traiesti o nemultumire, o frustrare puternica cat casa scantei, cand vei constata ca ai trait si ai pierdut niste ani tocmai pentru ca nu ai vrut sa investesti in tine. Iti doresc mult succes si ai grija sa te simti implinita in viata.
0
01-02-2012, ora 17:11
andrada89
Nu este medic/terapeut
andrada89
Multumesc mult pt sfat. In mare daca adun parerile voastre, ar trebui sa imi dau seama ce se intampla cu relatia noastra. o sa incerc poate sa consult un psiholog. M-am gandit de mai multe ori la optiunea asta dar intr-un fel imi e teama. Dar cred ca nu mai rezist mult, din toate punctele de vedere. MAi ales ca de la o vreme imi vorbeste foarte urat si ma injura de parca as fi un nimeni desi nu i-am gresit cu nimic. Doar pt simplul fapt ca vb cand el de fapt nu are chef sa ma auda..nu e normal.
0
01-02-2012, ora 20:12
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Buna seara Andrada... este sper binele tau, nu lasa aceasta problema sa te macine. Fiecare persoana merita sa fie fericita, multumita, implinita, iubita... si tu meriti asta. Nu te gandi in aceste momente la eventualele greseli pe care le-ai facut, fii egoista iubeste-te pe tine. Iti doresc o seara placuta
0
02-02-2012, ora 11:05
dyu
Nu este medic/terapeut
dyu
Buna ziua tuturor.
Andrada, ma regasesc si eu in povestea ta. E foarte dureros. Am doar 23 de ani si deja traiesc o astfel de poveste,.
suntem casatoriti de 2 ani dar suntem impreuna de 6 ani, nu stiu in ce moment s-a creat aceasta prapastie in dormitorul nostru.Noaptea il strang in brate, il mangai dar nu reactioneaza, e foarte umilitor. Si cand 'reactioneaza" imi vine sa zic: de data asta nu vreau eu!.. dar n-am aplicat metoda. Trist dar adevarat. De unde porneste o astefel de situatie nu-mi dau seama. Indiferent cate probleme ar fi, de natura financiara sau profesionala, linistea o regasesti in bratele celui drag, eu asa gandesc. El motiveaza prezenta stresului pentru lipsa de activitate sexuala.
0
02-02-2012, ora 11:39
andrada89
Nu este medic/terapeut
andrada89
Imi pare rau sa aduc ca treci prin aceeasi situatie ca a mea. Avem amandoua aceeasi varsta si e pacat ca trece viata asa pe langa noi. Intr-un fel imi pare bine sa aud ca inca cineva trece prin situatia asta, sa nu ma intelegi gresit, nu ma bucur pt, tine dar inseamna ca mai multi barbati au problema asta si nu doar prietenul meu. Problema e ca nu stim cum sa reactionam si cum ai zis si tu, eu chiar ma simt foarte prost fiind de fiecare data respinsa si si eu m-am gandit sa il refuz dar nici eu nu reusesc, avand in vedere ca se intampla si asa prea rar. NU pot rezista.
0
02-02-2012, ora 12:08
dyu
Nu este medic/terapeut
dyu
Din cate spui e " prietenul" tau, dar la mine problema se pune altfel, e sotul meu. Cand am facut acel pas l-am facut pe viata, nu regret, a fost primul barbat din viata mea, sa nu-ti imaginezi ca nu am avut posibilitatea spre mai mult, ba chiar am realizat multe lucrusoare pana la varsta asta, deci am potential, nu m-am aruncat in fatza doar de dragul casatoriei. Era foarte atent fatza de mine, un barbat calm, placut... dar de cand ne-am mutat impreuna, asta de 4 ani s-a schimbat incetul cu incetul; dar mereu am zis : din cauza serviciului, pe urma a inceputu stresul organizarii nuntii, pe urma. renovarea apartamentului... si ma aflu azi in "fata" ta spunandu-ti ca nu s-a schimbat nimic. Am ajuns la o concluzie care mi-o repet mereu si simt ca e asa dar refuz in aceelasi timp s-o accept, s-a saturat de mine, dar cum ar putea ?ma crezi ca fac totul sa fie bine?ba chiar o sa razi, suntem invidiati de cei din jur, , ce cuplu frumos, au de toate, etc etc, eh, ba chiar fiind un timp glumet, intretine atmosfera oriunde am fi, zice bancuri cu 'tenta sexuala" radem glumim dar in sufletul meu e dezastru.
ma crezi ca ma simt a nimanui ?la cine sa ii spui povestea ta? ma refer la cineva apropiat tie. eu am incercat cu nasa mea, a ramas uluita, socata nu stiu cum sa iti descriu, dar am trecut rpd peste subiect, e foarte jenant
0
02-02-2012, ora 12:16
dyu
Nu este medic/terapeut
dyu
apropo de raritate, imediat se face o luna de zile. simt ca innebunesc
0
02-02-2012, ora 12:41
andrada89
Nu este medic/terapeut
andrada89
Da, spun prietenul meu dar locuim impreuna mai bine de doi, si si la noi e cam aceeasi situatie chiar daca nu suntem casatoriti. Locuim in afara tari si am realizat si noi destul de multe chestii impreuna.Alti prieteni ne 'invidiaza' sa zic asa.De afara pare cu totul atlfel.
Si am incercat sa vb despre asta cu o prietena care e mai mare decat mine cu 5 ani si mi-a spus ca nu e prea normal sa se intample asa mai ales la varsta noastra. Deci la ea nu e asa. Si daca acum suntem in situatia asta ce va fi mai tarziu, fupa ce o sa ne casatorim? Vb despre asta pt ca el e f familist si ar vrea sa facem pasul asta dar ii e frica de esec. Si mie tot timpul imi reproseaza ca e stresat si nu are chef, dar eu cred ca tocmai asa poate iesi din stresul asta. Si la mine la munca e f stresant, pt ca lucrez cu publicul si este destul de greu sa impaci pe toata lumea, dar cand ajung acasa incerc sa ma concentrez si sa ies din sfera de munca. Si apropo de o luna de zile la mine e mai bine de doua saptamani si simt ca imi vine sa ma urc pe peretii dar nu am ce face, nu il pot obliga si nu mai vreau nici sa ma umilesc in fata lui deci incerc sa ma obisnuiesc cu ideea desi nu e ok, trebuie sa gasesc o solutie. Si eu la fel ca si tine, nu vreau sa cred ca nu ma mai vrea dar ma tem ca asta e problema.
0
02-02-2012, ora 12:57
dyu
Nu este medic/terapeut
dyu
Nu stiu unde o sa se ajunga in ritmul asta. indiferent de ce natura sunt problemele rezolvarea o gasesti discutand, si mai ales daca ai pe cineva alaturi de tine.O sa incerc cateva metode sa-si revina, pentru ca stiu ca se poate. Ma iubeste dar probabil am ajuns intr-un punct monoton al relatiei noastre, nu mai depune nici un efort. O sa incerc sa deschid subiectul asta cumva. si sa vad ce zice ( again). Sti... ca sa maschez problemele din cuplu, imi iau masca aia de fericita si binedispusa, dar imi provoaca o suferinta al naibii de mare, si el... se complace, vorba aia : trece azi si vine maine.
O mai meditez asupra "problemei noastre" si o sa revin mai spre dupa-masa, acuma ma pregatesc de un examen, sunt in sesiune (alt motiv de stres pentru mine... dar nu ma impiedica sa fiu dragastoasa.).
Andrada, al tau macar e familist, dar al meu ti-am zis am impresia ca : nici nu ma mai place plus ca am senzatia ca regreta pasul facut ( al casatoriei), care implica multe lucruri, te responsabilizeaza mai mult mai ales daca te implici in multe ( cum zici ca sunteti si voi implicati). El prefera sa iasa cu baietii la o bere sa poveasteasca ore in sir, daca s-ar putea sa nu comentez nimic ar fi ideal, dute mama dute si vino la 3-4 dimineata si comporta-te ca o stanca cu mine si sa nici nu zici nimic? crede-ma ca am ajuns sa fiu "geloasa" pe prieteni de-ai lui, pe toti din jur, cand vad ca fatza de ei este mai bun, mai calm, pe mine repede ma repezeste si de acolo explodez si eu. Eiii... sunt multe lucruri care ne-au adus aici, de care poate ne dam sau NU ne dam seama.
Cumva o sa fie, tot timpul a fost cumva ( incerc sa sper ca se va schimba).. cu ajutor sau fara ajutor problema trebuie sa ajunga la un final.
1
03-02-2012, ora 11:40
dyu
Nu este medic/terapeut
dyu
M-am hotarat!
As vrea sa incerc sa iau din nou anticonceptionale, pentru ca precizez ca ceea ce se intampla a inceput de cand am renuntat la anti, fapt care ne-a determinat sa folosim metoda coitus interruptus, citind tot felul de postari si articole am ajuns la concluzia ca poate situatia in care suntem s-a datorat si stresului sa zicem... (lucreaza in domeniul calculatoarelor), dar momentele noastre din dormitor au devenit oarecum frustrante, el ajungea sa finalizeze, eu nu, ma enervam, recunosc, pe urma nu mai aveam eu chef si tot asa,.. banuiesc ca asa am ajuns aici..Am incercat cu prezervativ dar, nu e aceelasi lucru, asa ca e o modalitate prin care sper sa readuc "flacara" intre noi.
O sa fac acest lucru dupa ce vom purta o discutie despre ceea ce se intampla, pentru ca realitatea e ca se intampla ceva, sper sa fie bine pentru ca il iubesc si-mi doresc sa avem o casnicie frumoasa
E o incercare si asta :) toata dimineata mi-am irosit-o citind tot felul de prostioare, dar asa nu rezolv nimic., trebuie sa fac ceva.
Doamne ajuta sa iasa bine!
Sper sa ajungi si tu la o concluzie Andrada, nu degeaba ne-am implicat in aceste relatii daca a fost frumos candva cu siguranta putem face sa fie din nou! ( sunt prea optimista?:) )
0
03-02-2012, ora 13:15
andrada89
Nu este medic/terapeut
andrada89
Eu tocmai vreau sa vb cu el sa nu mai iau anticonceptionale ca le iau degeaba si numai imi stric corpul.Tocmai am avut si noi o discutie aseara dar nu am rezolvat absolut nimic. L-am pris aseara uitanduse la filme porno pe furis pe telefon. Am incercat sa vb cu el sa ii spun ca nu e nevoie sa se ascunda de mine cand se uita. Zice ca e nevoit sa se ascunda pt ca eu nu vreau sa ma uit cu el. Vreau sa ma uit dar ce rost are daca nu facem nimic, ne uitam degeaba si numa fierb in mine. Dar acum am sa incerc, nu stiu sa caut filme, sa ne uitam, poate asa se schimba ceva...
0
03-02-2012, ora 13:48
dyu
Nu este medic/terapeut
dyu
Andrada, suntem datoare sa incercam. Imi e groaza sa deschid subiectul diseara, dar cumva am sa o fac ( o modalitate de a te calma cand e aprinsa cearta, incearca sa te gandesti la o persoana pe care o admiri, o apreciezi si gandeste-te cum ar reactiona ea in locul tau - eu asa o sa fac :D) am sa imi musc buzele, strang din dinti, dar vreau sa discut fara cearta. Apropo de filme porno, sa sti ca si al meu are mai nou pasiunea asta, si am sa ma folosesc si de un pornoshag sa il trezesc la realitate. Iti spun, sunt foarte pornita sa fac ceva; un detaliu pe care l-am omis el insista foarte mult sa-i fac sex oral iar eu refuz constant, banuiesc ca toate adunate au facut sa ajungem aici, dar in principal la el e stresul, daca nu e bine financiar e fara vlaga, ciudat, dar adevarat...
0
03-02-2012, ora 16:52
andrada89
Nu este medic/terapeut
andrada89
NU stiu ce sa zic in legatura cu sexul oral, eu totusi am facut-o, daca nu poate merge la alta pt ca u poate nu ii oferi ce isi doreste. Intr-un timp imi cerea asta f des dar am refuzat pt ca devenea o obisnuinta pt el si la mine nu se mai gandea. Dar oricum nu am rezolvat nimic nici cu chestia asta.Iti urez multa bafta pe deseara.Sper sa rezolvi ceva. Comunicam luni, pt ca de acasa nu intru aici ca nu vreau sa stie.Un weekend bun!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul