Am Nasul Infundat Tot Timpul
De aproape 2-3 luni am probleme cu nasul imi este infundat tot timpul.Inainte mi se infunda numai cand ma puneam la somn si imi puneam picaturi de nas ser efedrinat insa acum nu mai pot respira nici ziua pe nas si am ajuns sa imi pun picaturi de nas tot la 3-4 ore Bixtonim.Ca sa por respira mai bine trag aer pe gura dar din cauza ca tin gura deschisa sa respir ziua mi se usuca gatul si beau la apa cate 4-5 litri zilnic si am inceput sa ma ingras de la 70 kg am ajuns la 90 kg si greutatea tot creste.Ce ma sfatuiti sa fac? ca nu mai rezist sa traiesc chinuit in halul asta.,
2 comentarii
este nevoie de un consult ORL
tratamentul cu picaturi vazodilatatoare duce la reactii adverse locale si generale
medicul ORL.. o sa spuna daca e vorba de septul nazal sau trebuie micsorate cornetele in volum cu radiofrecventa sau laser
tratamentul cu picaturi vazodilatatoare duce la reactii adverse locale si generale
medicul ORL.. o sa spuna daca e vorba de septul nazal sau trebuie micsorate cornetele in volum cu radiofrecventa sau laser
Un punct de vedere.
Nasul infundat nu reprezinta problema ci doar manifestarea problemei [din aceasta cauza tratamentul local nu functioneaza].
Din punctul meu de vedere nasul infundat reprezinta un mecanism pentru eliminarea suprlpusului de apa, avind in vedere ca suferiti de retentie hidrosalina, puteti incerca sa folositi doua zile un diuretic ca masura urgenta pentru solutionarea problemei.
Pe termen lung ar fi util examinarea functiei excretorii a rinichiilor.
Nasul infundat nu reprezinta problema ci doar manifestarea problemei [din aceasta cauza tratamentul local nu functioneaza].
Din punctul meu de vedere nasul infundat reprezinta un mecanism pentru eliminarea suprlpusului de apa, avind in vedere ca suferiti de retentie hidrosalina, puteti incerca sa folositi doua zile un diuretic ca masura urgenta pentru solutionarea problemei.
Pe termen lung ar fi util examinarea functiei excretorii a rinichiilor.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.