am nevoie de ajutor, de un sfat. M-a parasit dar s-a intors la mine
Il iubesc de asta sunt sigura.M-a parasit dar s-a intors la mine...imi arata ca-i pasa de mine, ma cauta dar imi cere sa nu facem publica impacarea noastra, sa nu ne afisam amandoi in public...spune ca deocamdata sa lasam lucrurile asa, sa o luam incet, cu calm...el s-a despartit de mine pt ca era dezorientat, agitat cu multe probleme si vroia sa fie singur dar m-a cautat pentru ca dupa spusele lui i-a fost dor de mine.Precizez ca unele persoane apropiate stiu de noi...si nu-l deranjeaza.Desi ne-am impacat, vb in fiecare zi la tel, ne vedem la sf de saptamana eu simt ca nu sunt fericita asa cum mi-as dori, ma intreb mereu de ce nu vrea sa faca publica impacarea noastra si imi trec tot felul de prostii prin cap...poate el chiar are nevoie de liniste si vreau sa-l inteleg dar nu stiu ce sa fac.Ajutati-ma cu un sfat, nu vreau sa distrug eu acum relatia asta.
2 comentarii
Problema voastra este pe plan psihologic, partenerul tau nu este sigur pe el de ceea ce face.Incercati amandoi sa comunicati faţa in faţa si sa gasiti solutie pentru problema voastra, comunicarea e cea mai importanta cheie catre o relatie de succes.Incearca sa il intrebi de ce nu vrea sa faca publica relatia dintre voi si cere alt raspuns inafara de acela in care iti spune ca are probleme multe.O zi placuta, cu stima Dr.Alecksei Bocra
i-am cerut dar imi cere putina rabdare.imi spune ca va incerca sa faca in asa fel sa ne fie bine la amandoi.nu stiu ce sa mai cred...de vorbit vorbim mereu pe tema asta si mi-e teama ca intr-o zi o sa se sature sa tot il bat la cap...spune ca ma intelege dar sa-l inteleg si eu pe el...simt ca o iau razna
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie