Am nevoie de ajutor urgent !! sunt gravidă, iar soțul meu nu crede că este copilul lui

23-02-2019
A..
Nu este medic/terapeut
A..
Deci eu sunt gravidă, iar soțul meu nu crede că este copilul lui, deoarece pe 3 ianuarie am avut contact cu un alt bărbat, dar si inainte de 3 ianuarie si dupa 7 ianuarie încolo eu am avut contact cu soțul meu neprotejat. Ultima mensttuatie a fost le 26 decembrie, iar eu acum s ar zice ca am 8 saptamani de sarcina. Tin sa mentionez ca si cu celălalt a fost neprotejat dar nu a ejaculat in mine si sa intamplat doar o singura data ! Deci al cui este copilul va rog sa ma ajutati !
1 comentarii
0
23-02-2019, ora 11:20
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Daca Sarcina are 8 săptămâni și ce ați spus este adevărat copilul.este al soțului dv.Pentru a rămâne însărcinată nu trebuie neapărat să existe ejaculare in vagin.Spermarozoizi se pot găsi și în lichidul seminal viabili de concepție.
Cel mai sigur faceți un test de paternitate pentru a va elucida
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul