Am nevoie de răspunsul unui medic!!!
Bună ziua!
De aproape o luna urmez tratament de canal la doctorul stomatolog pentru o măsea cariata care ma doare enorm și nu ma lasă să mai dorm.
De fiecare data când m am dus, mi a făcut tratament de canal, insa cum ajungeam acasă, cum începeau durerile.
Acum ultima data, ieri, m am dus și a spus ca erau curățate bine canalele cu excepția unuia și ca a găsit nervul și ca nu o sa ma mai doara.
Problema e ca după ce mi s a dezmorțit, Intradevar, am simțit ca nu ma mai doare la fel, a simțit ceva schimat, insa tot ma mai doare și dacă apăs pe ea.
E normala durerea după Tratamentul de canal?
M am saturat de atâta durere și de atâtea pastile pe care le iau.
De aproape o luna urmez tratament de canal la doctorul stomatolog pentru o măsea cariata care ma doare enorm și nu ma lasă să mai dorm.
De fiecare data când m am dus, mi a făcut tratament de canal, insa cum ajungeam acasă, cum începeau durerile.
Acum ultima data, ieri, m am dus și a spus ca erau curățate bine canalele cu excepția unuia și ca a găsit nervul și ca nu o sa ma mai doara.
Problema e ca după ce mi s a dezmorțit, Intradevar, am simțit ca nu ma mai doare la fel, a simțit ceva schimat, insa tot ma mai doare și dacă apăs pe ea.
E normala durerea după Tratamentul de canal?
M am saturat de atâta durere și de atâtea pastile pe care le iau.
1 comentarii
Buna ziua, este normal sa aveti o durere la presiune dupa tratament de canal, disconfort care dureaza spre 2 saptamani. Daca medicul considera ca nu gaseste vreun alt canal, puteti apela la un tratament endodontic sub microscop.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 1Problema cu o masea plombata nu demult
- 1Problema la masea
- 3Durere la masele plombate
- 1Sensibilitate/durere dupa plomba provizorie
- 2Masea plombata acum o saptamana care de ieri a inceput sa doara
- 2Durere la un dinte plombat
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 2Durere de măsea plombata
- 1Durere masea plombata cand mananc ceva tare( ex: alune)
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 2Pulsație măsea fara nerv
- 1Durere la muscatura dupa tratament de canal.
- 1Masea care doare dupa scoaterea nervului
- 1Urgent am nevoie de un răspuns! durere imensa după obturație de canal
- 2Durere si pulsatie dinte dupa pregatirea de coroana dentara
- 7Durere și umflătură la o masea dupa scoaterea nervului
- 1Durere și umflarea obrazului post tratament endodontic
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie