Am nevoie de sfaturi..

30-08-2018
DyaNa111
Nu este medic/terapeut
DyaNa111
Azi sotul a plecat de acasa la cererea mea( casa parintilor mei). Avem un bebe de 6 luni jumatate impreuna dar de cand a aparut bebele ne certam din ce in ce mai des, subiectele sunt intr-un fel copilaresi dar deranjante, plecand de la soacra care este plecata in Italia dar in luna august vine acasa in fiecare an si din 2015 in coace intervine in a-l influenta negativ impotriva mea dar cel m-ai tare impotriva mamei mele( din invidie ca stam la ai mei si nu la ea).Eu am preferat sa stam la parintii mei pentru ca stau la casa si avem spatiu pe cand soacra sta la bloc si tot acolo stau si cumnatii mei cand vin acasa ( plecati in Germania). Cand a plecat mi-a spus ca decizia imi apartine daca vreau sa ma duc dupa el sa il sun. Dati-mi un sfat, divortez sau ?
4 comentarii
0
30-08-2018, ora 16:11
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Cam repede vă gândiți la divorț.
Aveți un copil de 6 luni care are nevoie de o familie.Ati epuizat toate variantele?
- să discuți cu soțul
- sa vă mutați în chirie
- sa discutați cu mama și soacră
Cred că soțul dv este imatur afectiv și nu știe ce înseamnă familie fugând la mama lui.Puneti aceste lucruri la punct și apoi vă gândiți la divorț.Cati ani de căsătorie aveți?
0
30-08-2018, ora 16:54
DyaNa111
Nu este medic/terapeut
DyaNa111
Nu prea sta la discutii sau cel mai bine zis nu prea am nici un cuvant de spus in fata a ce spune mama lui. Avem 3 ani de casatorie!
0
30-08-2018, ora 19:15
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dacă s-ar întâmpla să cădeți și să vă rupeți un ligament la genunchi, ce faceți, tăiați piciorul sau reparați ligamentul? Așa și cu relația, dacă ceva nu merge, găsiți amândoi soluții s-o redresați.
Stați amândoi de vorbă, lăsați orgoliile la o parte, fără să vă acuzați și stabiliți care e cea mai bună soluție pentru voi. Respectați-i pe părinți, dar deciziile pentru familia voastră le luați voi doi. Dacă nu vă descurcați singuri mergeți la un terapeut de cuplu care să vă ajute să ieșiți din impas.
0
30-08-2018, ora 21:11
DyaNa111
Nu este medic/terapeut
DyaNa111
Va multumesc mult pt sfat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul