Am nevoie de un raspuns

Buna seara.am am avut un contact protejat pe data de 1 februare si prezervativul sa rupt si a ejaculat in mine.Acum 3 luni am nacut si alaptez.as vrea sa stiu daca e voie sa iau pastila de a doua zi daca alăptez si cum se numeste.Va rog datini un răspuns.multumesc
9 comentarii

Nu ati mentionat daca aveti menstruatie. Daca nu aveti menstruatie inca nu puteti ramane insarcinata. Pastila de a doua zi se numeste de a doua zi pentru ca se ia in maxim 48 de ore de la contactul sexual. In acest moment oricum ati lua-o degeaba. Atat timp cat alaptati nu este recomandat sa luati nici un fel de tratament, cu atat mai mult acest tip de pastile care contin o cantitate foarte mare de hormoni.

Nu am menstruatie domnul doctor.este posibil sa rămân însărcinată?

Pe 2 februarie am avut mam trezit nu pe 1

Daca nu aveti menstruatie nu aveti cum sa ramaneti insarcinata. Iar atat timp cat alaptati nu veti avea menstruatie.

Domn doctor doar am auzit ca au rămas femei insarcinate in timpul alaptarii se poate?

Nu am auzit de astfel de situatii. Exista posibilitatea de a ramane insarcinata doar daca apare menstruatia (menstruatia este un semn ca organismul poate purta o sarcina). In timpul alaptarii este produs un hormon care nu permite sarcina. Este felul in care organismul transmite ca nu este pregatit pentru o alta sarcina. Intre sarcini ar trebui sa existe o perioada de cel putin un an.
Exista intotdeauna exceptii, la orice situatie. Indiferent cum ar fi, ca sa fiti in siguranta puteti sa folositi masuri anticonceptionale (prezervativul).
Exista intotdeauna exceptii, la orice situatie. Indiferent cum ar fi, ca sa fiti in siguranta puteti sa folositi masuri anticonceptionale (prezervativul).

Va multumesc mult pentru răspuns.sper sa nu fi rămas însărcinată ca sa rupt prezervativul si a ejaculati in mine. ca nu demult am născut de 3 luni si nu as mai vrea alt copil

Doamna Cornelia,
In general femeilor care au nascut le vine menstruatia cam dupa o perioada de 6 luni dupa ce au nascut. Dar nu la 100 %. Inainte de menstruatie cu aproximativ 2 saptamani are loc o ovulatie si ele pot ramane insarcinate in timpul acelei perioade fertile.
Folositi prezervativ daca nu doriti o alta sarcina.
La dv sansele sunt infime sa fi ramas insarcinata. Stati linistita.
Nu se ia pastila de a doua zi in timp ce alaptati.
In general femeilor care au nascut le vine menstruatia cam dupa o perioada de 6 luni dupa ce au nascut. Dar nu la 100 %. Inainte de menstruatie cu aproximativ 2 saptamani are loc o ovulatie si ele pot ramane insarcinate in timpul acelei perioade fertile.
Folositi prezervativ daca nu doriti o alta sarcina.
La dv sansele sunt infime sa fi ramas insarcinata. Stati linistita.
Nu se ia pastila de a doua zi in timp ce alaptati.

Va multumesc mult pentru răspuns doamna Clara

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 4Este insarcinata?
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 3Sarcina?
- 4oare sunt insarcinata?
- 8In timpul partidei de sex mi sa rupt prezervativul.
- 3Sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 1Insarcinata sau nu?
- 3Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
- 0Sunt insarcinata?
- 1Pot fi insarcinata?
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 3Sex si menstruație
- 0Sex neprotejat
- 5Care sunt șansele ca ea sa fi rămas însărcinată ?
- 1Putin ajutor, va rog! test HCG total
- 1Postinor
- 6Dus impreuna
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: