Am niste bubite micute albe pe capul penisului

102 comentarii 1 23 4 Înainte ›
0
17-05-2011, ora 00:54
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!
Stimate drule/dnule Luca Alex, mirosul fetid, neplăcut, care apare la nivelul capului penisului, de cele mai multe ori este produs de o infecţie fungică/micotică - o infecţie cu un fungus, de regulă cu candida albicans, însă, nu în puţine cazuri, mirosul neplăcut apare pe fondul existenţei unei boli cu transmitere sexuală - boală care poate fi asimptomatică pentru un interval de timp.
_
Sugestie: Consultaţi un medic dermatolog, eventual un medic urolog.
_

Toate cele bune,
Nick
0
07-06-2011, ora 02:28
Marin123
Nu este medic/terapeut
Marin123
Am si eu o problema!
Pe capul penisului in urma cu 2 ani mi-au aparut niste bubite mici si pete (putin vizibile-doar cate1data). Am fost la medic dupa cateva luni de la aparitie si mi sa spus ca am o ciuperca -candidoza(sper ca am scris bine) mi sa dat nidroflor. Am dat cu aceasta crema si nimic. dupa un an de la aparitie am fost la alt medic dermatolog (trecand peste rusine). acesta a confirmat diagnosticul primului medic si mi-a prescris nizoral pentru 2-3 luni, plus o crema "lipobase repair" pentru k pe langa ce am mentionat(bubite si pete si mancarimi forte rar) am foarte multe crapaturi pe capul penisului si a spus k ar putea ajuta.

De atunci au trecut7-8 luni de zile si nu exista nici o modificare spre bine.park mai rau sa agravat, mai multe bubite mai multe pete rosi care apar si dispar.

Un sfat dak se paote! va rog foarte mult. chiar nu stiu ce sa mai fac.

Si ink o intrebare legata de acele striati, lini, crapaturi sau cum leas putea spune.acele despre care am vazut k acum ceva timp pe acest topic a mai discutat cineva despre ele. Eu inteleg k e normal sa existe micute, fine, dar la mine sunt extrem de multe si de adanci, pe toata suprafata capului. e normal si difera de la persoana la persoana intensitatea lor? Sau ar putea sa fie un efect secundar al candidozei? Scz pentru scris!

Ps: La medic nu prea imi mai vine sa merg! am dat si o groaza de bani si nam facut nimic...(acei doctori mentionati mai sus, sunt doctori de la cabinete private care iau un milion jumate pe consultatie:| si degeaba)
0
08-06-2011, ora 18:23
User1
Nu este medic/terapeut
User1
Buna, de 2 zile a inceput sa imi curga cv lichid mai vascos si galbicios din penis dar f f putin..am vazut si pe boxeri...si putin pe capul penisului uneori, la decalotare. Din ce cauza si ce ar trebui sa fac? multumesc mullt.
0
09-06-2011, ora 01:31
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Marin123, am înţeles problema dv.
Dacă nu mai doriţi să consultaţi un alt dermatolog, pentru a vă face un bine, dacă doriţi, folosiţi crema cu mărul lupului şi gălbenele. Cumpăraţi-o de la un plafar sau de la un magazin naturist on-line.
După spălarea zonei afectate a penisului, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, aplicaţi-vă o cantitate optimă din crema respectivă, masând gentil pentru a favoriza absorbţia ei. Aplicaţi-vă crema timp de o lună de zile (dacă în acest interval de timp observaţi ameliorări evidente, continuaţi administrarea până la vindecare, dar nu mai mult de încă 1-3 luni de zile, fără oprire/pauză). Dacă nu observaţi nicio ameliorare consultaţi medicul dermatolog!
Striaţiile cutanate respective sunt normale, însă când ele devin mult prea predominante denotă prezenţa unei boli cutanate locale, de cele mai multe ori.
Răspunzându-vă la întrebare, da, s-ar putea ele să fie un efect secundar al unei candidoze penile!
_


Însănătoşire grabnică!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick
0
09-06-2011, ora 01:36
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Luca Alex, ar fi indicat să consultaţi un medic dermato-venerolog.
Lichidul acela mai vâscos şi gălbicios poate fi o scurgere purulentă specifică gonoreei(blenoragiei), gonoreea fiind o boală venerică infecţioasă.
Alte simptome nu aveţi? Simptome precum usturime la urinare, durere la urinare, mâncărimi etc.???
Consultaţi medicul!

_

Însănătoşire grabnică!
0
09-06-2011, ora 12:00
User1
Nu este medic/terapeut
User1
usturime nu, parca o usoara mancarime...aceasta boala se poate lua facand sex oral sau anal? Daca pers respectiva a avut problm de raceala, cu gatul, posibil sa fi aparut din cauza aceasta? la sexul oral?
0
09-06-2011, ora 12:06
User1
Nu este medic/terapeut
User1
sexul anal a fost mai demult dar doar, , tentativa" sa zic asa.oral a fost recent.(pers respectv era, , racita") ambele actiuni neprotejate...din care cauza ar fi aparut problm?? apropo acm nu mai ii scurgerea asa mare.doar daca masez in sus trunchiul penisuluistrans tare...apare in varf un punctulet mic mic de lichid gen sperma.dar un pic mia galbui dar f putin.:-?
0
09-06-2011, ora 13:34
Marin123
Nu este medic/terapeut
Marin123
Multumesc pentru atentia oferita Domnule Nick!

Ink o intrebare: am observat k vorbea cineva pe aici k a primit ca tratament 2 pastile de flucovim si 20 zile de Lomexin
si k la el a avut efect. Acest tratament este unul mai puternic?decat cel folosit de mine? As putea sa incerc si eu in paralel cu crema de galbenele si marul lupului? Dak puteti sa imi recomandati ceva mai "puternic" poate oi avea eu o forma a candidozei mai agravata-puternica.
Orice sfat va fi foarte apreciat. Dak nu, am sa iau doar acea crema si voi vedea ce se va intampla.
In legatura cu striati, crapaturi= dak ar fi mai accentuate din cauza candidozei, o data cu tratarea acesteia sar ameliora si acele crapaturi?

Si ultima intrebare! :) Vi se pare normal ce patesc eu? dupa urmarea celor 2 tratamente sa nu rezolv absolut nimic?

Care ar putea fi motivul.pentru care nu au fost rezultate in urma tratamentului..?

Va multumesc !
0
09-06-2011, ora 20:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Luca Alex, gonoreea - blenoragia sau sculamentul, cum mai este ea cunoscută - este o boală cu transmitere sexuală (BTS), transmiterea ei făcându-se prin contact sexual vaginal, anal şi oral; ea, boala, este produsă de bacteria Neisseria gonoree şi reprezintă infecţia uretrei penisului.
_

" aceasta boala se poate lua facand sex oral sau anal? "
- DA!
_

" Daca pers respectiva a avut problm de raceala, cu gatul, posibil sa fi aparut din cauza aceasta? la sexul oral? "
- La femei, gonoreea se manifestă şi prin dureri de gât şi febră, printre altele. S-ar putea ca "răceala" femeii respective - a celei cu care dv. aţi avut un contact sexual - să fi fost gonoree. Deci, DA, este posibil!
_

Luca Alex, aveţi nevoie de un consult la un medic dermatolog, urolog sau internist.
NU vă ignoraţi simptomatologia şi NU amânaţi consultul la medic!
Gonoreea este o boală care nu se manifestă la toate persoanele la fel; la unele persoane este asimptomatică pe o perioadă destul de lungă de timp, sau are simptome reduse ca număr şi intensitate, faţă de cele specifice.
Gonoreea netratată produce complicaţii serioase!
Tratamentul gonoreei este cel antibiotic! (cele mai cunoscute antibiotice prescrise sunt azitromicina, doxiciclina şi ciprofloxacina, pe o perioadă cuprinsă între 1-7 zile, dar STRICT cu aviz de la medic). Consultaţi mediucl, vă rog!
_


Însănătoşire grabnică!
Toate cele bune,
Nick
0
09-06-2011, ora 20:36
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Marin123, cu multă şi deosebită plăcere v-am acordat umila mea atenţie; v-o voi acorda în continuare, în limita timpului disponibil şi a cunoştinţelor.
__

" Ink o intrebare: am observat k vorbea cineva pe aici k a primit ca tratament 2 pastile de flucovim si 20 zile de Lomexin
si k la el a avut efect. Acest tratament este unul mai puternic?decat cel folosit de mine? As putea sa incerc si eu in paralel cu crema de galbenele si marul lupului? Dak puteti sa imi recomandati ceva mai "puternic" poate oi avea eu o forma a candidozei mai agravata-puternica "

- Flucovimul administrat în combinaţie cu Lomexinul formează un adevărat "cocktail" antifungic. Acest tratament este mai puternic decât cel folosit de dv., însă are şi reacţii adverse mai pronunţate, în special hepatotoxicitate, tocmai de aceea se şi recomandă foarte frecvent administrarea simultană de preparate hepatoprotectoare precum Liv52 sau Lagosa, pentru a proteja ficatul.
NU, vă rog, nu luaţi acest tratament (dacă doriţi să îl luaţi aveţi nevoie de acordul medicului dv. curant). Crema cu mărul lupului şi gălbenele este mai mult decât suficientă. Cunosc persoane care numai cu această cremă şi-au putut trata candidoza genitală, balanita, condilomatoza etc., după ce s-au chinuit luni de zile cu diferite alte antifungice considerate de farmacologia alopată ca fiind foarte puternice şi sigure.
----------*
__

" In legatura cu striati, crapaturi= dak ar fi mai accentuate din cauza candidozei, o data cu tratarea acesteia sar ameliora si acele crapaturi?
Si ultima intrebare! :) Vi se pare normal ce patesc eu? dupa urmarea celor 2 tratamente sa nu rezolv absolut nimic?
Care ar putea fi motivul.pentru care nu au fost rezultate in urma tratamentului..? "

- Odată cu tratarea problemei dv. acele striaţii vor căpăta aspectul normal, cel constituţional.
Dacă mi se pare normal? Într-un fel sau altul este sau poate fi normal, pentru că, poate, tratamentele administrate de către dv. nu au avut puterea biochimică să neutralizeze activitatea fungusului/funguşilor care vă afectează o zonă anume a penisului, mai ales în condiţiile în care funguşii (ciupercile) pot deveni insensibili la multe dintre antifungicele prescrise şi utilizate în practică.

_

Însănătoşire grabnică!
Consultaţi medicul.
Toate cele bune,
Nick

(*modificat de administrator)
0
09-06-2011, ora 22:24
User1
Nu este medic/terapeut
User1
multumesc mult. o sa merg maine la urolog sau dermato-venerolog...care ar fi mai indicat?...si femeia respectiva daca nu are simptome, durerea d gat, tusa a trecut.at insm ca tot are gonoree?.
0
09-06-2011, ora 22:33
User1
Nu este medic/terapeut
User1
aprop am obsv ca acel lichid nu mai apare (galbicios) dar merg f des sa urinez...si ustura destul d rau.cred ca si putin sange dar nu sunt sigur.sa fie o infectie urinara sau gonoree?
0
10-06-2011, ora 16:08
Marin123
Nu este medic/terapeut
Marin123
Va multumesc!!!!

O sa incerc crema cu marul lupului si galbenele,

Sper sa dea rezultate. voi reveni cu un comment dupa administrarea acesteia.
0
18-06-2011, ora 00:49
Marin123
Nu este medic/terapeut
Marin123
Domnule Nick.am mai fost ink o data la dermatolg, tot la acela la care am fost si acum 6 luni.

Acesta a aprobat k acea candidoza nu a trecut...Dar a spus k nici dak nu miar trece nu ar fi nici o problema:| ceea ce ma lasat perplex.A prescris Travogen crema...si locoid Lipocream.

Am incercat sa ii explic cat am putut eu de bine despre bubitele acelea despre care vam spus mai sus...(ele se vad mai mult cand penisul este in erectie...) iar acest medic a spus k sunt normale k este din cauza fluxului de sange care vine in anumite cantitati.etc... Dar mie nu mi se par a fi normale!!!

Iar striatiile acelea, dansului i sau parut cu adevarat mai accentuate dar in limita normalului..totusi mia prescris o crema pentru hidratarea pieli...dar k si data trecuta...nu ajuta acea crema..

Va rog spuneti o parere fata de tratament... si cum sa continui...ce sa fac...am impresia k nu a inteles acel medic.ma simpt deznadajduit.

Ps: Dak nu cer prea mult si ati avea bunavointa sa imi spuneti o adresa de mail sau un loc anume unde as putea trimite o poza...stiu k pare exagerat si ca nu aveti timp de asemenea lucruri.dar sunt...chiar nu stiu ce sa mai fac...

Va multumesc!


Ps: Aici vine partea dificila: in capul penisului de vro 8 luni se formeaza k o dezlipire a pieli de carne...sau nu stiu cum sa ma explic absolut deloc...stiu k este normala aceast lucru...dar numai cand este foarte redus...la mine a aparut k fiind un lucru mic si a inceput sa se mareask ace "ruptura".. Cand penisul este in erectie...partea din varf ramane redusa...nu se umplre cu sange si se mareste ca restu.si se extinde din ce in ce mai mult...

Stiu k am o exprimare defectuoasa...chiar nu stiu sa va explic. as fi recunoscator dak ati putea sa imi puneti la dispozitie o adresa de mail sau ceva. pt poza

Va multumesc!
0
22-06-2011, ora 05:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!
Stimate dle Luca Alex, consultaţi medicul urolog; un astfel de medic este mai indicat, deşi puteţi consulta şi un medic internist, un medic de familie etc.
Simptomele dv. mă fac să cred că suferiţi de gonoree, dar acest diagnostic este doar prezumtiv, presupus; nu este cert.
După consultul medical veţi primi diagnosticul cert şi tratamentul corespunzător.
Însănătoşire grabnică!

Cu respect,
Nick
0
22-06-2011, ora 05:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!
Stimate dle Marin123, ar fi fost indicat să consultaţi un alt medic dermatolog, pentru a fi consultat din perspectivă diferită. Consultând acelaşi dermatolog, fără doar şi poate, aţi fost reconsultat tot din perspectiva care în trecut nu v-a fost pe plac, deci...Nici în prezent nu v-a fost pe plac.
Într-adevăr, dacă acea candidoză genitală nu v-ar trece, să ştiţi că acest fapt nu v-ar cauza o problemă vitală; nu v-ar pune viaţa în pericol, însă nu este normal să nu vă treacă.
Bubiţele respective pot fi normale, aşa cum v-a spus şi dnul doctor. NU tot ce se exprimă la nivelul pielii este de natură patologică (respectivele bubiţe pot fi spoturi Fordyce, de pildă, care sunt mai proeminente în timpul erecţiei, sau aşa numitele papule perlate peniene, formaţiuni cutanate care nu au semnificaţie patologică, pentru că sunt formaţiuni anatomice normale, însă inestetice, ce-i drept).
Striaţiile, pe de altă parte, sunt mai superficiale sau mai profunde, însă dacă dv. vi s-a spus că ele se încadrează în limita normalului, vă rog, să fiţi sigur că este aşa (penisul este un organ cu formă şi aspect diferite de la bărbat la bărbat).
Eu, dacă aş fi în locul dv., aş folosi crema cu mărul lupului şi gălbenele, aşa cum v-am scris într-un mesaj anterior. Această cremă face minuni!
Însănătoşire grabnică :)

_

Cu respect,
Nick
Post Scriptum - E-mail-ul meu îl găsiţi printre datele profilului meu de pe Romedic (daţi click pe poza mea şi căutaţi e-mail-ul).
0
25-06-2011, ora 01:39
User1
Nu este medic/terapeut
User1
buna, multumesc.am fost diagnosticat cu uretrita...am luat nolicin parca.totul este ok acum.din ce cauza apare uretrita?
Daca intretin un act sexual(sex anal) cu o fata care nu a mai avut relatii sexuale este posibil sa existe riscuri????multumesc
0
26-06-2011, ora 23:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Slave!
Stimate dle Luca Alex, uretrita este o boală care constă în inflamaţia uretrei penisului, uretra fiind un conduct membranos prin care se elimină, în afară, zilnic, urina din vezica urinară şi, ocazional, sperma din testicule.
Uretrita este o infecţie urinară gonococică sau nongonococică (este produsă de o infecţie microbiană, de o infecţie micotică, de o infecţie parazitară, de o alergie, de o traumă mecanică, termică sau chimică etc.).
Medicul nu v-a spus cauza uretritei dv.?
În altă ordine de idei, a doua întrebare a dv., cea cu sexul anal, este indecentă, iar eu nu răspund la întrebări indecente, îmi cer iertare, cu atât mai mult cu cât sexul anal este anormal.
_

Numai bine!
Cu respect,
Nick
0
27-06-2011, ora 15:02
User1
Nu este medic/terapeut
User1
Multumesc mult.
Din ce cauza dupa ce urinez, dupa cv timp mai vin cateva picaturi, , mari" de urina.Mi se pare anormal.poate din cauza problemelor cu uretrita..?..Multumesc
0
29-06-2011, ora 21:38
CreangaxD43
Nu este medic/terapeut
CreangaxD43
Bunaziua am si eu o problema..am avut un act sexual cu prietena mea acum 2 zile si de atunci am simtit putin jenat la penis, mancarimi.Au aparut bubite rosii si de azi s-au facut albe..si la baza capului e la fel...ce se intampla? e bine daca folosesc CLOTRIMAZOL? va rog:|
0
28-07-2011, ora 01:54
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
User1 (Luca Alex), uretrita presupune şi o oarecare afectare membranoasă locală, această afectare răsfrângându-se şi la nivelul neurologic care controlează uretra. Când nivelul neurologic este perturbat se produce pseudo-incontinenţa urinară de care suferiţi dv. - se produce eliminarea urinei sub formă de picături, în afara actului primar de micţiune, de urinare.
Dacă această problemă va persista în timp, ar fi indicat să reconsultaţi medicul urolog care v-a examinat, diagnosticat şi prescris medicaţia corespunzătoare tratării uretritei.
Numai bine!
_

CreangaxD43, cel mai probabil aţi făcut o infecţie fungică. Clotrimazolul este un unguent antifungic. Îl puteţi folosi local în conformitate cu instrucţiunile din prospectul însoţitor. Dacă în maxim 14 zile, de la începerea folosirii unguentului, simptomatologia nu dispare, consultaţi un medic dermatolog / urolog.
Însănătoşire grabnică!

_

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick
0
31-08-2011, ora 17:15
Stelian92
Nu este medic/terapeut
Stelian92
Buna seara, ma numesc Stelian (18 ani).Acum cateva zile am intretinut relatii sexuale neprotejat si n-am avut timp sa fac dus imediat dupa actul sexual.Seara cand am facut dus am observat sub capul penisului cum il decoltez mai multe "bubite"(seaman cu, cosurile) de culoare alba.Nu am nicio simtoma, nu ma deranjeaza. Am incercat cu Nidoflor dar niciun rezultat (4 zile, de 2 ori pe zi). La doctor mi-a fost rusine sa ma duc. Imi spuneti va rog ce sa fac, daca este grav? Ce sa iau? Sau la cine trebuie sa apelez? Daca se poate sa-mi raspunda un doctor. Multumesc anticipat
0
05-09-2011, ora 01:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate dle Stelian92, lăsaţi ruşinea la o parte şi consultaţi un medic dermatolog, eventual dermatovenerolog, pentru a fi consultat şi tratat.
Dacă nu puteţi ajunge la un astfel de medic citiţi în mesajele de mai sus, din cadrul acestui topic, despre crema cu mărul lupului şi gălbenele (această cremă vă poate ajuta).
Dacă doriţi să vă răspundă un medic postaţi mesajul dv. în cadrul unui topic nou, pe peretele Romedicului, în secţiunea adecvată a forumului.
_

Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire şi respect,
Mr. Nick
0
05-09-2011, ora 15:47
mrfkgeo
Nu este medic/terapeut
mrfkgeo
Mr.Nick Buna zua am si eu o mare problema sa spun asa acum doua zile am avut un contact sexual cu prietena mea si dupa ce am terminat dupa vro 5 ore prietena mea m-ia spus caa o ustura pasarica si nu am dat importanta dar dupa 2 zile mi-au aparut pe penis niste bubite foarte mici pe capul penisului si pe langa n jos ce as putea avea ?:O nu ma ustura nu ma jeneaza dar nustyu ce as putea avea sunt de culoare rosie
0
27-09-2011, ora 20:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate dle Mrfkgeo, problema dv. pare a fi o iritaţie de natură infecţioasă. Puteţi să vă aplicaţi un unguent cu proprietăţi antibacteriene, antifungice şi antivirale, pe zona afectată, timp de 3-7 zile, de două ori pe zi, însă ar fi indicat să consultaţi medicul specialist. Mergeţi la un dermato-venerolog!
Numai un medic vă poate spune cu certitudine de ce anume suferiţi, ca mai apoi să vă prescrie un tratament adecvat.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
04-12-2011, ora 04:54
Slyboy
Nu este medic/terapeut
Slyboy
Salut, am o problema mai interesanta sa zic k nu am vazut niciunde pe net si nici nu am auzit... pe la baza 'cap-ului' penisului pe pielita care il acopera mia aparut o chestie alba cam jumate din circumferinta, si pe acea chestie alba o ruptura de pile in 2 locuri care ma ustura extrem dak atin, si cu greutate pot da pielea jos de pe cap din aceasta cauza, am problema de mult timp, in timpu actului sexual mi sa intaplat ca ruptura sa se maresca si sa imi curga sange, dar sa inchis repede. nu stiu ce sa zic, am luat odata niste pastile de la prietena care ia dat-o ginecologul ei pt ea si pt partener k intervenise intre timp si o ciuperca care apare la multa lume si e inevitabila nu stiu termenu exact, si park dadea semne de vindecare, dar cand am terminat pastilele alea sia revenit in stare grava :|. In rest nu am nici un fel de efect secundar. Sper k am fost destl de precis. Ast un raspuns multumesc.
0
06-12-2011, ora 22:03
Slyboy
Nu este medic/terapeut
Slyboy
Nici un raspuns :(?
0
10-12-2011, ora 02:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate dle Slyboy, problema dv. pare a fi o balanită candidozică, în aparenţă.
Folosiţi Nidoflor, cremă. După spălare, crema se aplică de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, în strat subţire, pe zona afectată, masând uşor regiunea, pentru a favoriza absorbţia. Folosiţi această cremă timp de minim 7 zile, maxim 14 zile, în regim zilnic. Dacă după acest interval de timp nu v-aţi vindecat, vă rog să consultaţi medicul dermatolog/urolog.
Pe toată perioada administrării cremei vă sunt interzise cu desăvârşire contactele sexuale!
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Sărbători fericite.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
15-12-2011, ora 22:45
ANONIM2222
Nu este medic/terapeut
ANONIM2222
Buna ziua. In momentul de fata nu stiu ce sa intreb, am citit toate comentariile si toate raspunsurile de aici. Insa nu am vazut nici-o poza care sa arate un exemplu clar al acestor afectiuni. Iar pe site-urile specializare..doar partea teoretica am cam vazut-o..POZA nu. Mie mi-au aparut., destul de timide la inceput, acum parca..putin mai pronuntate..niste pete de culoare alba in jurul capului penisului. Nu ma dor, nu sangereaza., nu ma deranjeaza in niciun fel. Dar nu vreau sa se dezvolte si sa se inmulteasca. As dorii sa stiu daca se poate sa postez o poza 2, iar cineva care a avut o problema identica sa-mi ofere un raspuns ajutator. Am vazut multe solutii.., dar nu stiu pe care sa o folosesc. De acord, cea mai optima solutie ar fi o vizita la un cabinet specializat, dar momentan nu-mi permit. Pot sa postez 2 link-uri cu 2 poze si dupa aceea sa stam de vorba mai pe indelete despre aceasta problema? Astept un raspuns daca se poate.
0
18-12-2011, ora 22:49
alex45
Nu este medic/terapeut
alex45
Buna ziua, Am 17 ani!
Mi-a aparut de 1 an jumate pe capu penisului(tot dea roata)niste bubite mici si in varf sunt albe, nu imi produc mancarimi doar transpirati.Fak baie in fiecare zi si tot misoare ff urat, mentionez ca nu am avut pana acuma relati sexuale.
Si pe limba mi-a aparut niste bubite nu stiu de ce, sunt foarte ingrijorat.
Imi puteti prescrieti un tratament. Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns
102 comentarii 1 23 4 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
 • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
 • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
 •  
   
   
  Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
  Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.