am o mancarime in zona inghinala... ce boala e?

am o mancarime in zona inghinala, secretia este abundenta..alba..nu are miros puternic..mentionez ca e prima data cand am aceasta problema, si am acelasi partener de 7 luni.dupa ce am observat mancarimea la mine. acum are si el...ms
3 comentarii

mai bine mergi la ginecolog si explica-i situatia.asa sunt si eu desi nu am aeste mancarimi si s ar putea sa fiu infectata cu sculament.nici eu n am mai fost de 6 luni cu niciun baiat si de 3 luni sunt cu actualul.el si a facut analizele si i a zis ca are sculament(gonoree).eu am fost la Control la ginecolog si mi a zis ca nu am nici o infectie dar trebuie sa mi fac analiza de urina ca sa pot sti sigur...

hmm...nici de sculament nu poate fi vorba..zic eu:) adik..doar daca apare si la el cu efect intarziat..nici el nu a mai avut contacte sexuale cu alte femei..m-am gandit sa nu fie vorba de infectii ceva..colac de wc strain..sau..ceva :-?? la medic..sa ma spal zilnic cu apa fierbinte :) dar nu merge

Ar trebui sa mergi la ginecolog sa faci un examen al secretiei vaginale pentru a primi si tu si pertenerul tau un tratament corect.Pentru zona inghinala unge-te cu Nidoflor.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 3pete rosii pe penis + manacarime
- 3penis iritat si mancarimi
- 3am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii
- 8Sex cu dureri groaznice si mancarimi interne
- 3Bubite si mancarimi.
- 4Mancarime in zona genitala
- 1Iritatie genitala
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 2infectie
- 1Ajutați-mă; mi-a spus ca am in organism ciupearca Candida
- 0Mancarime cap penis !!!
- 0Mâncărimi, roseata
- 1Miros neplacut, mancarime
- 1Scurgeri Ciudate Vagin
- 2Ginecologie
- 1Cred ca am o infecție vaginala
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
- 2Experiență sexuala. mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune.
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala scurgere albicioasa abundenta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: