AM O PROBLEMA!!
am 21 de ani si sun baiat.. nu am mai avut o relatie serioasa de ceva vreme. iar acum se pare ca mi-am facut o alta prietena. problema: imi fac o prietena, apoi a 2a zi ma simt oarecum legat, cu o responsabilitate in plus, nu stiu si nici nu prea pot sa explic. doar ca mereu imi vine sa ma despart de respectiva. asa am facut cu majoritatea prietenelor mele. a 2a zi mi se punea pata si le ziceam ca nu si din acest motiv nu am mai avut cum sa imi fac o relatie stabila. aveti ceva sfaturi, idei ? multumesc
2 comentarii
ai mentionat ca ai avut acum ceva vreme o relatie serioasa... probabil te-a afectat despartirea aceea, si le compari pe toate cu ea, sau pur si simplu nu gasesti o tipa potrivita ;)) dar..oriar trebui sa nu te mai cuplezi asa la intamplare, ori sa ramai cu una, macar ceva mai mult. trebuie sa recunosti ca e cam absurt=d ca la fiecare, sa ti ese puna pata a doua zi si sa te desparti, fara motiv. si nimeni nu te poate ajuta. tu singur trebuie sa iei deciziile, si sa dai dovada de maturitate ;)
Buckethead, la ce te referi cand spui o relatie serioasa? Cum ar trebui sa decurga o relatie pentru ca tu sa o consideri serioasa?
Observa ce asteptari ai de la tine in acest punct de vedere. Nu cumva sunt prea mari si iti creeaza impresia unor responsabilitati ce te depasesc? Atunci e si firesc sa iesi din situatie...
S-ar putea ca relatia cu o fata care iti place sa fie mult mai usoara si placuta decat iti imaginezi!
Observa ce asteptari ai de la tine in acest punct de vedere. Nu cumva sunt prea mari si iti creeaza impresia unor responsabilitati ce te depasesc? Atunci e si firesc sa iesi din situatie...
S-ar putea ca relatia cu o fata care iti place sa fie mult mai usoara si placuta decat iti imaginezi!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie