AM O PROBLEMA!!

04-08-2008
buckethead
Nu este medic/terapeut
buckethead
am 21 de ani si sun baiat.. nu am mai avut o relatie serioasa de ceva vreme. iar acum se pare ca mi-am facut o alta prietena. problema: imi fac o prietena, apoi a 2a zi ma simt oarecum legat, cu o responsabilitate in plus, nu stiu si nici nu prea pot sa explic. doar ca mereu imi vine sa ma despart de respectiva. asa am facut cu majoritatea prietenelor mele. a 2a zi mi se punea pata si le ziceam ca nu si din acest motiv nu am mai avut cum sa imi fac o relatie stabila. aveti ceva sfaturi, idei ? multumesc
2 comentarii
0
04-08-2008, ora 00:00
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
ai mentionat ca ai avut acum ceva vreme o relatie serioasa... probabil te-a afectat despartirea aceea, si le compari pe toate cu ea, sau pur si simplu nu gasesti o tipa potrivita ;)) dar..oriar trebui sa nu te mai cuplezi asa la intamplare, ori sa ramai cu una, macar ceva mai mult. trebuie sa recunosti ca e cam absurt=d ca la fiecare, sa ti ese puna pata a doua zi si sa te desparti, fara motiv. si nimeni nu te poate ajuta. tu singur trebuie sa iei deciziile, si sa dai dovada de maturitate ;)
0
01-09-2008, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Buckethead, la ce te referi cand spui o relatie serioasa? Cum ar trebui sa decurga o relatie pentru ca tu sa o consideri serioasa?
Observa ce asteptari ai de la tine in acest punct de vedere. Nu cumva sunt prea mari si iti creeaza impresia unor responsabilitati ce te depasesc? Atunci e si firesc sa iesi din situatie...
S-ar putea ca relatia cu o fata care iti place sa fie mult mai usoara si placuta decat iti imaginezi!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul