am o problema

01-10-2008
giulya
Nu este medic/terapeut
giulya
Buna ziua!in urma cu 6 luni mi-am inceput viata sexuala, iar dupa aproximativ 1-2 luni mi-au aparut in zona genitala ca un fel de bubite, care cu timpul s-au inmultit si au crescut tot mai mari lunad forma unor nigei.am fost la ginecolog, unde mi s-a confirmat ca am virusul hpv, dar fara sa fac nici un test, doar mi-a pus un fel de solutie, care dadea senzatia de ardere si de o durere foarte mare...mi s-a dat sa fac tratament cu canesten, polygynax, si flucovim.ginecologul mi-a spus ca o sa-mi dispara, dar s-au mai inmultit, iar unii din ei s-au dezvoltat mai tare.ciudat este ca prietenul meu nu a avut deloc, pana acum cateva zile cand i-a aparut si lui unul.as vrea sa stiu daca singura metoda de transmitere este prin contactul sexual, deoarece tot cam in urma cu 6 luni o prietena mi-a imprumutat o pereche de pantaloni.va multumesc!
2 comentarii
0
15-10-2008, ora 00:00
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
clar contact sexual... du-te la cauterizare ca asta caut şi eu... nu de alta dar dacă ai imunitatea proastă vor creşte mai mult
0
31-10-2008, ora 16:22
giulya
Nu este medic/terapeut
giulya
am citit pe un alt forum ca se pot transmite si prin lenjerie intima, prosop, lenjerie de pat etc.si de aceea intrebam pt ca eu dormisem la prietena mea, si mi-a imprumutat o pereche de pijamale...nu stiu daca este doar prin transmitere sexuala.deoarece eu nu am mai avut alte contacte sexuale decat cu actualul meu prieten...iar el sustine ca nu a fost la altcineva...nu stiu ce sa zic.clar este ca nu se mai poate scapa de acest virus...:((...mersi de raspuns...si succes!
Adaugă un comentariu / răspuns