am o problema!

09-09-2009
lucian24
Nu este medic/terapeut
lucian24
buna ziua ! de cateva luni prezint o durere in zona anala inainte de fiecare scaun durerea vine atunci cand apare senzatia de a te duce la baie! durerea variaza cateodata e puternica de strang din dinti si cateodata nu! nu exista nici un fel de sangerare sau diaree doar ca ceea ce mi se pare mie ma duc mai rar la baie!durerea este ca o intepatura puternica de ficare data in acelasi punct si cateodata cand e mai puternica durerea se extinde pana in zona genitala in partea inferiara a scrotului! eu sunt in italia cand am fost in luna august in tara aceste dureri au disparut pe acea perioada dar odata reintors au reaparut am incercat sa schimb alimentatia sa manac diferite chestii dar degeaba ! va multumesc
2 comentarii
0
09-09-2009, ora 19:52
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
ar trebui să mergeţi la un consult la un chirurg, prin tuşeu rectal e posibil să şi dea seama ce problemă aveţi
0
09-09-2009, ora 20:12
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Unele forme de tenesma sunt consecinta materiilor fecaloide foarte consistente si uscate, dar si a unor patologii care tin de proctologie si gastroenterologie (hemoroizi, colita, boala Crohn etc.). Consultati un medic gastroenterolog/proctolog pt mai multe detalii si un consult adecvat...va sfatuiesc sa aveti o alimentatie bogata in fibre, lactobacili si fluide (minim 2 l de apa pe zi)...nu mancati condimentat (atentie la pizzaaaaaaaa)...numai bine si insanatosire grabnica!

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns