Am o problemă cu căderea excesivă a părului

Bună ziua! Am o mare problemă in legătură cu părul meu. Am varsta de 21 de ani iar de o luna si un pic imi cade exagerat de mult părul. Pot spune ca mai am un sfert de păr in cap sau poate si mai puțin. Eu momentan sunt in afara țării. si nu stiu ce este de facut in aceasta situație. La orice atingere a parului efectiv el se rupe din rădăcină. Tin sa mentionez ca de 9 luni lucrez la o fabrica de sandviciuri iar eu trebuie sa port la lucru un fel de plasa si tot asa o protectie pentru păr iar aceste rufe se spala la comun cu alte 1000. se pun anumiți dezinfectanti iar in urmatoarea seară iau altele. Nu stiu ce sa ii mai fac. Va rog ajutati-ma cu un sfat
3 comentarii

Buna ziua,
Trebuie sa mergeti la un medic dermatolog pentru consultatie si tratament, eventual analize de laborator.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Trebuie sa mergeti la un medic dermatolog pentru consultatie si tratament, eventual analize de laborator.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Bună seara!
Am fost astăzi la doctor iar rezultatele analizelor au spus că sunt bune. Si atât. Până ajung in țară nu ar exista vreun tratament sau ceva care m-ar putea ajuta?
Am fost astăzi la doctor iar rezultatele analizelor au spus că sunt bune. Si atât. Până ajung in țară nu ar exista vreun tratament sau ceva care m-ar putea ajuta?

buna ziua,
Puteti folosi neoptide solutie masaj local, si vitamine.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
Puteti folosi neoptide solutie masaj local, si vitamine.
o zi buna,
dr Claudia Artenie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi cade f mult par
- 2ce remediu imi puteti recomanda impotriva caderii parului?
- 4Mancarimi de cap
- 3Caderea parului fara regenerare
- 3Caderea parului - cauza endocrina?
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 11Cadere par
- 3vitamine care stopeaza caderea parului
- 10Imi cade parul!
- 4matreata si caderea parului
- 0Caderea parului..mostenire sau stres?
- 0Am mai multe probleme caderea parului, ten gras etc ce dieta mi-ati recomanda?
- 9slabit, caderea parului
- 3fetitei mele ai cade parul foarte mult si la baie si la pieptant
- 0ALOPEXY 5%
- 0Analize marite
- 3Caderea parului si dermatita seboreica
- 4Caderea parului /iritatii si matreata
- 1Probleme cu caderea parului de la pastile de slabit
- 5Căderea excesiva a părului
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: