Am o problemă cu decalotarea penisului..

07-01-2018
Darius15
Nu este medic/terapeut
Darius15
Buna ziua, în mai fac 16 ani, încă sunt virgin, si credeam pana ieri ca problema asta cu decalotarea penisului este ceva normal si se v-a decalota abia de la primul contact sexual. Am vazut aseara câteva video-uri despre chestia asta si chiar am si citit cateva informatii in care scria ca decalotarea se face in jurul vârstei de 6-10 ani, atunci am inceput sa ma panichez deoarece am vazut ca daca nu se decaloteaza v-a trebui intervenit chirurgical si CHIAR nu as vrea + că nu as putea sa vorbesc despre asta cu părinții!! Acum as vrea sa stiu daca exista si o alta metoda de rezolvare înafară de cea chirurgicală! Mulțumesc!
2 comentarii
0
10-01-2018, ora 10:43
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, lipsa educatiei sexuale facuta din surse medicale, profesioniste, isi spune cuvantul. Decalotarea penisului trebuie sa se poata face inca de la inceput, de la varste foarte mici, altfel riscurile de fimoza, infectii si inflamatii, tulburari de crestere a penisului si de erectie sunt foarte mari. Este recomandat sa mergi la medic, cat mai repede cu putinta; doar el va stabili daca este nevoie de o interventie chirurgicala sau de o alta varianta (exista si altele).
Interventia chirurgicala este simpla si nedureroasa, si trebuie sa pui in balanta teama fata de aceasta interventie si problemele (grave) pe care le poti avea in viitor. Cred ca este de preferat sa actionezi acum decat sa ai probleme mai tarziu.
Incearca sa mergi singur la medic; asa iti vei dovedi ca esti puternic, responsabil pentru corpul, sanatatea si viitorul tau.
Inceperea vietii sexuale aduce cu sine responsabilitate pentru tine si pentru partenera si este esential sa te educi in acest sens, tocmai pentru a nu ajunge in situatii riscante sau neplacute (boli, sarcini nedorite etc.)
0
10-01-2018, ora 22:48
Darius15
Nu este medic/terapeut
Darius15
Mulțumesc mult, chiar așteptam un raspuns ca acesta..acum sunt sigur ca trebuie mers la medic. Mulțumesc pentru încurajare și am sa-ncerc sa rezolv problema cat mai repede..din fericire pana acum nu am intampinat nicio altfel de problemă înafară de decalotare..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  •