Am o problema de 3 ani de zile
Buna ziua, va rog sa ma ajuţi de 3 ani am am o problema am avut dureri foarte mari jos, usturimi si mâncărimi, am fost la ginecolog mia dat tratament iar dupa 3-4 iar apăreau simptomele, de vreun an am dureri in timpul actului sexual, am fost iar la ginecolog am facut tratament, ecografie si papa Nicolaus a spus ca am o candidă, dar durere încă este. Ce pot avea? Menţionez totul este perfect ovare, uter..
2 comentarii
Poate sa fie o combinatie de factori: aveti un partener stabil? Si-a facut si el tratament pentru candida? O infectie care treneaza de trei ani are o cauza si este probabil sa de agraveze, de aceea au aparut si durerile. Pentru mancarimi si usturimi o cauza poate sa fie alergia la detergent, la anumite materiale din care este realizata lenjeria etc.
Nu intotdeauna acolo unde sunt simptomele este si cauza: pot exista dureri in timpul actului sexual din cauza pietrelor la rinichi, la vezica, la coloana lombara, la ovare, etc.
Incercati sa extindeti analizele si in aceste zone. Foarte corect o doamna doctor scria despre o situatie ce apare dupa infecarea cu HPV, si care este un tip de neuropatie.
Nu intotdeauna acolo unde sunt simptomele este si cauza: pot exista dureri in timpul actului sexual din cauza pietrelor la rinichi, la vezica, la coloana lombara, la ovare, etc.
Incercati sa extindeti analizele si in aceste zone. Foarte corect o doamna doctor scria despre o situatie ce apare dupa infecarea cu HPV, si care este un tip de neuropatie.
Da partenerul este stabil, va mulţumesc voi înainte cu aceste analize
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 32 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act