am o sinuzita cronica de mult timp

05-11-2014
dora84
Nu este medic/terapeut
dora84
buna.am o sinuzita cronica de mult timp.as dori ceva tratament naturist ininte de a ajunge la punctii.am auzit de enzima best serrapeptase fabricata in america si in germania asta se da pentru sinuzita.as dori un sfat sa o incerc? ce rau poate face?
2 comentarii
0
28-01-2015, ora 15:43
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua.Pentru sinuzita se poate face o cura cu antibiotice naturale cum sunt capsulele Biomicin forte, timp de 2-3 saptamani.Se asociaza inhaltii cu inhalant Hapciu si ulei esential de pic cate 5 picaturi din fiecare, de 2 ori pe zi.Se asociaza tinctura Hapciu, 40 picaturi la o cană ceai de 3 ori pe zi.Ceaiul poate sa fie ceai Usurarea respiratiei sau ceai P pulmonar.Ceaiul si tinctura pot sa fie administrate 4-6 saptamani.Capsulele Biomicin se pot administra din nou doar dupa o pauza de 7-10 zile.Inhalatiile se fac pe perioade de 10 zile cu pauze de 1-2 saptamani.
Cel mai indicat este un consult la un cabinet de fitoterapie.Multa sanatate!
0
04-05-2021, ora 22:52
Ana Ina
Nu este medic/terapeut
Ana Ina
Buna seara!în urma cu câțiva ani am fost diagnosticata cu sinuzita maxilare.De un an și jumătate și confrunt cu niște simptome groaznice.. gust amar, în gat se aduna niște secretii foarte groase, incolore, amare.am urmat multe tratamente dar gustul amar persista și simt ca aproape mi arde gura.in același timp ma doare și urechea dreapta și arde.am făcut un ct de sinusuri și ct dinti, iar pe sinusul maxilar drept apare o inflamatie.nu știu ce sa mai fac cu gustul amar, care parca iese din gura din țesuturi, nu din stomac sau de pe gat.am momente când se usucă și gura și parca amarala e mai accentuata.Mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am sinuzită? - semne și simptome ce susțin diagnosticul
  • Sinuzita a fost asociată cu un risc crescut de boli reumatice
  •