Am ramas insarcinata daca?

06-03-2017
Emanuela232
Nu este medic/terapeut
Emanuela232
Hei. Voiam sa va intreb si pe voi pentru ca stau cu stres de ceva timp. Este posibil sa raman insarcinata daca a introdus doar capul penisului? Tin sa mentionez ca eu eram virgina, si cred ca inca sunt ( fizic ma refer) pentru ca nu mi-a rupt himenul si nici nu a ajuns pana in vagin, nu am simtit absolut nicio durere, doar o mica caldura cand a introdus capul si n-a curs sange absolut deloc. Acesta nu a ejaculat nici inauntru si nici afara.Toata chestia asta a durat doar 2-3 minute dupa m-am oprit pentru ca mi-am dat seama ca facem o prostie fara prezervativ. A doua zi mi-a venit si ciclul. Repet, acesta nu a ejaculat nici inauntru si nici afara, stiu ca exista o substanta numita parca substanta preejaculatoare care contine putini spermatozoizi dar nu cred ca m-ar fi putut lasa insarcinata doar din atat. Au trecut 2 saptamani de atunci si singurele simptome ar fi ca astazi m-au cam durut putin sanii, bine nu se poate spune durere pentru ca erau niste intepaturi mici care erau cat de cat suportabile si m-a mai durut si in zona pelviana cateodata durerea se ducea in partea stanga dar si aici era o durere cat de cat suportabila, puteam sa merg linistita doar ca ma deranja putin, sange nu mi-a curs absolut deloc de acum 2 saptamani, exceptand perioada de menstruatie. Acestea mi se intamplau si inainte de acest eveniment deci probabil nu sunt neaparat simptome de sarcina. Dar am zis sa ma sfatuiesc si cu voi pentru ca mi-e frica ca raman insarcinata. Mi-e rusine dar cu altcineva nu pot sa vorbesc despre asta si m-as bucura daca cineva ar veni cu un sfat. Va multumesc!
1 comentarii
0
07-03-2017, ora 16:24
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, "dar nu cred ca m-ar fi putut lasa insarcinata doar din atat" este numele pe care il poarta destui copii. Studiati mai bine treaba cu "lichidul preejaculator", de preferat din surse medicale, verificate.
In situatia data cel mai simplu este sa faceti un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Iar pe viitor mai multa responsabilitate. Acel lichid si sperma nu trebuie sa ajunga la intrarea sau in interiorul vaginului, indiferent daca sunteti virgina sau nu, caci exista risc de sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •