Am ramas insarcinata daca?
Hei. Voiam sa va intreb si pe voi pentru ca stau cu stres de ceva timp. Este posibil sa raman insarcinata daca a introdus doar capul penisului? Tin sa mentionez ca eu eram virgina, si cred ca inca sunt ( fizic ma refer) pentru ca nu mi-a rupt himenul si nici nu a ajuns pana in vagin, nu am simtit absolut nicio durere, doar o mica caldura cand a introdus capul si n-a curs sange absolut deloc. Acesta nu a ejaculat nici inauntru si nici afara.Toata chestia asta a durat doar 2-3 minute dupa m-am oprit pentru ca mi-am dat seama ca facem o prostie fara prezervativ. A doua zi mi-a venit si ciclul. Repet, acesta nu a ejaculat nici inauntru si nici afara, stiu ca exista o substanta numita parca substanta preejaculatoare care contine putini spermatozoizi dar nu cred ca m-ar fi putut lasa insarcinata doar din atat. Au trecut 2 saptamani de atunci si singurele simptome ar fi ca astazi m-au cam durut putin sanii, bine nu se poate spune durere pentru ca erau niste intepaturi mici care erau cat de cat suportabile si m-a mai durut si in zona pelviana cateodata durerea se ducea in partea stanga dar si aici era o durere cat de cat suportabila, puteam sa merg linistita doar ca ma deranja putin, sange nu mi-a curs absolut deloc de acum 2 saptamani, exceptand perioada de menstruatie. Acestea mi se intamplau si inainte de acest eveniment deci probabil nu sunt neaparat simptome de sarcina. Dar am zis sa ma sfatuiesc si cu voi pentru ca mi-e frica ca raman insarcinata. Mi-e rusine dar cu altcineva nu pot sa vorbesc despre asta si m-as bucura daca cineva ar veni cu un sfat. Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua, "dar nu cred ca m-ar fi putut lasa insarcinata doar din atat" este numele pe care il poarta destui copii. Studiati mai bine treaba cu "lichidul preejaculator", de preferat din surse medicale, verificate.
In situatia data cel mai simplu este sa faceti un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Iar pe viitor mai multa responsabilitate. Acel lichid si sperma nu trebuie sa ajunga la intrarea sau in interiorul vaginului, indiferent daca sunteti virgina sau nu, caci exista risc de sarcina.
In situatia data cel mai simplu este sa faceti un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Iar pe viitor mai multa responsabilitate. Acel lichid si sperma nu trebuie sa ajunga la intrarea sau in interiorul vaginului, indiferent daca sunteti virgina sau nu, caci exista risc de sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Logest si sarcina
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 5Mi se pare ca nu ia venit ciclul.. o fi insarcinata?
- 4Va rog frumos daca imi puteti raspunde simplu cu da sau nu
- 5E posibil o sarcina nedorita?! As dori raspunsul unui medic
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 4Care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinata?
- 0stari de greata, cauza?
- 13Sunt oare insarcinata?
- 8Poti ramane insarcinata asa usor?
- 6o posibila sarcina?
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 0AJUTOR ! Pot fi insarcinata?
- 1Posibila sarcina. Simptome.
- 1Am luat o pastila yaz cu 8 ore mai tarziu ! Risc de sarcina ?
- 0Anticonceptionale Artizia si Eficef
- 1Menstruatie neregulata si sex neprotejat. Posibila sarcina la 48 ani?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: