am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
Buna ziua am si eu o mica intrebare...
In data de 4 aprilie am avut menstruatia iar pe data de 16 am avut contact sexual neprotejat.Acum am sesizat niste scurgeri de sange nu abundente de culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata.Nu am nici un fel de dureri doar cateodata ma mai doare f putin abdomenu.Va rog mult rsp la intrebare si sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac!
Si curios e ca in data de 4 mai am avut menstruatie normala si acum vad aceste peste!Se poate sa am surpriza de a astepta un copil?
Va rog sa imi raspunde-ti!
Va multumesc
Va multumesc! Adriela
In data de 4 aprilie am avut menstruatia iar pe data de 16 am avut contact sexual neprotejat.Acum am sesizat niste scurgeri de sange nu abundente de culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata.Nu am nici un fel de dureri doar cateodata ma mai doare f putin abdomenu.Va rog mult rsp la intrebare si sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac!
Si curios e ca in data de 4 mai am avut menstruatie normala si acum vad aceste peste!Se poate sa am surpriza de a astepta un copil?
Va rog sa imi raspunde-ti!
Va multumesc
Va multumesc! Adriela
2 comentarii
E foarte posibil sa ai aceasta surpriza. Nu ne spui nimic despre lungimea ciclurilor tale menstruale insa de regula a 12 zi a ciclului e extrem de fertila.
Un test de sarcina, facut insa nu mai devreme de inceputul lui iunie, va raspunde la intrebarea ta.la 2 saptamini de la contactul fecundant suunt inclinata sa ma gindesc la aceasta usoara singerare despre care vorbesti ca la o singerare de nidatie
Un test de sarcina, facut insa nu mai devreme de inceputul lui iunie, va raspunde la intrebarea ta.la 2 saptamini de la contactul fecundant suunt inclinata sa ma gindesc la aceasta usoara singerare despre care vorbesti ca la o singerare de nidatie
Daca in urina este prezent sange imi pot face testu de sarcina si sa imi iasa corect?Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 5este foarte speriata datorita scurgerilor zilnice (de 3 saptamani)
- 19Pentru prima data... nelamurire
- 6E posibil sa fiu insarcinata?
- 3oare sunt insarcinata?
- 3Sunt insarcinata?
- 7Sarcina
- 4menopauza... de vreo doua saptamani am o usoara scurgere alba laptoasa
- 9Sunt gravida?
- 1sunt sau nu gravida???
- 2sarcina sau dereglare din cauza schimbarii climatice
- 3Pot fi gravida ?
- 4dupa sex protejat pot fi însărcinată?
- 3sarcina sau nu?
- 12Însărcinată sau nu?!
- 0Care e problema ????
- 0Am nevoie neaparat de raspunsul unui medic!!! Si cat de repede!
- 5Este posibila o sarcina prin haine ?
- 1Ajutați-ma. Posibil sa fi rămas însărcinată?
- 0Sangerare vaginala și sarcina
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale sunt insarcinata? sangerarile maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: