am scurgeri maroni de mai bine de 3 saptamani si ciclul nu imi vine!!!

19-06-2012
bruxelles girl
Nu este medic/terapeut
bruxelles girl
buna ziua, am inceput sa iau anticonceptionalele cand am vazut ca incep sa am semne de ciclu, ei de atunci se fac 22 de zile de cand le'am inceput, am cateva scurgeri de sange dar foarte putin, nu e ciclu normal, apraope am terminat blisterul si nu imi vine ciclul, i s'a mai intamplat cuiva asa ceva?in plus cateodata lichidul asta e aproape negru, e cam infricosator, am stablilit deja un rendez vous la ginecolog, dar e abia pe 28...cineva stie ceva de asta?un raspuns va rog
4 comentarii
0
19-06-2012, ora 12:15
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Trebuia sa incepi blisterul cand erai sigura cand ti-a venit menstruatia, nu cand ai inceput sa ai semne de menstruatie. De aceea se si incepe blisterul intr-una din primele 5 zile ale menstruatie, ca sa fii sigura ca e menstra si nu doar niste scurgeri. Ai inceput eronat blisterul si de aceea ti se intampla ce ti se intampla. Ai rabdare, in urmatoarele zile va veni menstruatia. Menstra apare de regula la 4 zile dupa ce termini blisterul.
E normal sa ai scurgeri chiar si zilnice in prima luna de administrare, mai ales in cazul tau ca le-ai inceput total eronat. Pe viitor cand mai incepi sa iei anticonceptionale sa le incepi din a 4á zi de menstra, asa nici nu se modifica data menstruatiei.
0
20-06-2012, ora 19:31
bruxelles girl
Nu este medic/terapeut
bruxelles girl
multumesc frumos de raspuns, m'a lamurit, nu prea am eu prea multa experienta cu anticonceptionalele:D dar daca as inceta acum pastilele si as astepta menstruatia s'ar putea intampla ceva?ms inca o data
0
27-06-2012, ora 14:05
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Scuze de raspunsul intarziat. Blisterul niciodata nu se intrerupe, intodeauna iei toate pilulele odata inceput blisterul. Daca intrerupi, vei face si mai rau. Menstruatia va veni daca le intrerupi insa tot ciclul este dat peste cap din nou si poti face chisturi ovariene.
0
13-02-2018, ora 20:23
Praf de Stele
Nu este medic/terapeut
Praf de Stele
Eu le am intrerupt pt ca nu ma simteam deloc bine de la ele.si oricum am chist, scurgeri maro in fiecare zi.oare cand se vor regla?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: