ameteli
Buna ziua am 32 de ani si de vreo luna ma confrunt cu ameteli, la miscarea brusca a capului, cred, nu sint sigura. Mentionez ca nu am probleme de sanatate, dar traiesc intr-o zona cu clima calda unde am auzit cazuri de genul asta. Ce ar putea fii? Va multumesc
1 comentarii
Buna
si eu am senzatii de ameteli, defapt nu ametesc am doar senzatie si parca capul ami amorteste aproape in fiecare zi din cind in cind, nu ma pot concentra toate analizele mi-au iesit negative.De 3 luni ma confrunt cu problema asta, eu traiesc intro zone friguroasa nu cred ca clima ar fi importanta...sa fie pe cale nervoasa? analizele facute CT craniu, glanda tiroida kardio toate negative.ce poate fii? va multumesc!
si eu am senzatii de ameteli, defapt nu ametesc am doar senzatie si parca capul ami amorteste aproape in fiecare zi din cind in cind, nu ma pot concentra toate analizele mi-au iesit negative.De 3 luni ma confrunt cu problema asta, eu traiesc intro zone friguroasa nu cred ca clima ar fi importanta...sa fie pe cale nervoasa? analizele facute CT craniu, glanda tiroida kardio toate negative.ce poate fii? va multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp