Amețeli - cauze probabile

10-06-2026
Raress802
Nu este medic/terapeut
Raress802
Salutare tuturor ! Am 29 de ani și de circa un an de zile am o amețeală care nu îmi dă pace. Ideea e ca uneori, în anumite perioade ale zilei, am această amețeală constantă, ușoară și fără alte simptome. Nu e ceva grav, dar nu îmi dă pace. Mă neliniștește. Lucrez la un loc de muncă de 9 ani, loc de muncă unde lucrez în schimburi iar de anul acesta din ianuarie am schimbat structura din care fac parte ( ceea ce îmi doream foarte mult ). Însă până în aici m-am cam stresat și chinuit să mă mut ( schimbare care a venit după 9 ani ). Bănuiesc ca din perioada aia am căpătat amețeală asta.
Precizez faptul ca nu fumez, nu consum alcool și fac și sport regulat. Am făcut anul trecut un set de analize și au ieșit foarte ok. Vă rog să îmi dați o părere, un sfat. Am luni în care nu am nimic și altele în care sunt amețit ușor și constant, fără alte simptome. Am mai observat ca atunci când bat din călcâi în podea amețesc pentru 1-2 secunde și îmi revin. Această stare fiind prezentă doar atunci când am zile în care sunt amețit. Mulțumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •