Amețeli - cauze probabile
Salutare tuturor ! Am 29 de ani și de circa un an de zile am o amețeală care nu îmi dă pace. Ideea e ca uneori, în anumite perioade ale zilei, am această amețeală constantă, ușoară și fără alte simptome. Nu e ceva grav, dar nu îmi dă pace. Mă neliniștește. Lucrez la un loc de muncă de 9 ani, loc de muncă unde lucrez în schimburi iar de anul acesta din ianuarie am schimbat structura din care fac parte ( ceea ce îmi doream foarte mult ). Însă până în aici m-am cam stresat și chinuit să mă mut ( schimbare care a venit după 9 ani ). Bănuiesc ca din perioada aia am căpătat amețeală asta.
Precizez faptul ca nu fumez, nu consum alcool și fac și sport regulat. Am făcut anul trecut un set de analize și au ieșit foarte ok. Vă rog să îmi dați o părere, un sfat. Am luni în care nu am nimic și altele în care sunt amețit ușor și constant, fără alte simptome. Am mai observat ca atunci când bat din călcâi în podea amețesc pentru 1-2 secunde și îmi revin. Această stare fiind prezentă doar atunci când am zile în care sunt amețit. Mulțumesc !
Precizez faptul ca nu fumez, nu consum alcool și fac și sport regulat. Am făcut anul trecut un set de analize și au ieșit foarte ok. Vă rog să îmi dați o părere, un sfat. Am luni în care nu am nimic și altele în care sunt amețit ușor și constant, fără alte simptome. Am mai observat ca atunci când bat din călcâi în podea amețesc pentru 1-2 secunde și îmi revin. Această stare fiind prezentă doar atunci când am zile în care sunt amețit. Mulțumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acum doua zile am avut o ameteala ingrozitore, se invartea casa cu mine
- 59Sindrom vertiginos.. ameteli, dezechilibru
- 3ameteala, ma sperii repede, ma doare dupa cap
- 5scurgeri vaginale de vreo doua saptamani, dar diferite de ciclu..
- 7Distonie neuro vegetativa
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 5Stare generala proasta mai ales dimineata
- 1stare de lesin, ameteli, senzatie de voma, durere in partea stanga jos
- 0Ameteala + somnolenta + palpitatii
- 2De ce ameteste un baiat de 21 de ani fara probleme medicale?
- 1acum 1 sapt am avut niste ameteli foarte puternice
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 1Ameteala
- 2ametesc de la fiere
- 1Ameteli permanente
- 5ameteala (vertij)
- 1Ameteli, vad negru in fata ochilor ptr. cateva secunde
- 1Ametesc de fiecare dată când mănânc dulce
- 0Eozinofile si monocite mici#
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: