ameteli puternice

08-04-2008
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
Am 27 de ani si de cand am nascut ma confrunt cu probleme de sanatate care nici macar nu stiam ca exista.Am tot felul de stari ciudtae emotii dureri lainima agiatie tremor frisoane bufeuri etc dar cea ce ma deranjeaza cel mai tare sunt ametelile.Am niste ameteli cumplite nici nu vad bine efectiv parca mi se ridica ceva de la inima in sus nu pot respirasi incepe calvarul si ma tie toata saptamana sau poate mai mult, Sa zic ca pe zi ma lasa vreo 1 ora cumultat tooata ziua.Sunt ingrozitoare imi fac tot felul de gandurio ca am ateroscleroza ca am cheag de sange ca nu am circulATIE BUNA.Am facut RMN cranian (cei drept centrat pe hipofiza) dar acolo scfir ca nu se vede nimic suspect la nivelel craniului am faut si ct cranian. ce sa ami fac ? sunt disperata? Parca nici nu pasesc foarte sigur nici nu am siguranta cand sunt asa ametita nici in maini nicaieri parca sunt beata vad lumea in ceata. Va rog ajutatima cu un sfat ce si unde sa ma duc. sa fie pe fond de pshic ? Va rog un raspuns ca efectiv nu resesc sa fac nimik/ Mulltumesc frumos!]
2 comentarii
0
08-04-2008, ora 00:00
krina.b
Nu este medic/terapeut
krina.b
buna, parerea mea este ca trebuie sa faci un tratament, sa mergi la psihiatru adica, tot ce ai e pe stres, pe fond psihic, nu fizic.Daca nu tratezi starile tale la timp, ele se vor accentua.
0
28-05-2008, ora 00:00
mia.andra
Nu este medic/terapeut
mia.andra
Buna aridana, am 39 de ani si din luna august 2007 subliniez 2007 ma confrunt cu aceleasi probleme. Sa iti povestesc cam ce probleme am : din august 2007 am inceput sa ametesc puternic, in urma unor controale la neurolog am facut un RMN cranian in urma caruia s-a descoperit ca am un chist la glanda pineala, bineinteles am mers la Cluj la un neurochirurg sa isi spuna parerea. Doctorul neurochirurg mi-a spus ca ametelile nu sunt de la chist acela fiind plasat in asa fel incat nu deranjeaza circulatia lichidului intracranian.Bun dar atunci ce sa fie?
M-am gandit sa merg si la un ORL-ist cu urechile avad de ceva ani buni un tiuit in urechi. Tot la Cluj am mers la un doctor si ce sa vezi problema era de la ureche.De atunci fac lunar tratament( infiltratii si perfuzii) iar acum pot spune cama simt mult mai bine ca atunci. Inca nu sunt vindecata complet dar sper ca urmeaza.
Ti-am povestit toate aste ca sa vezi ca totusi exista o rezolvare in toate.
Si eu am emotii acum ca trebuie sa repet RMN-ul cranian.
Dumnezeu sa fie cu noi
Daca vrei sa comunicam mai mult sau daca vrei sa afli mai multe poti sa ma contactezi -
astept sa ma contactezi
pa
iti doresc numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •