Ameteli si presiune in urechi.

Buna ziua,
De cateva zile am o presiune mare in urechi si acufene(aud ca si cum ar fi un bazait, tv vechi care nu are semnal), cu presiune mare in urechi.
Am fost la ORL, mi-a facut spalatura(mi a pus ser, a aspirat si mi-a pus un praf, antibiotic in ureche), intinsa pe masa, in acel moment ma luat o ameteala foarte mare, am stat cateva min intinsa ca sa-mi revin(medicul a spus ca e normal). Ma speriat foarte tare acea ameteala.
De atunci am o usoara ameteala, in permanenta, parca ma clatin
Senzatia de urechi infundate inca persista cu presiune in urechi si sinusuri, in spacial urechea stanga.
Mereu cand inghis aud in urechi un clinchet, ca si cum as avea apa.
Ca tratament am primit ialoclen 2 puf x 2ori/zi si paracetamol sinus la nevoie in caz de durere…
Audiograma iesise cu 20% afectare auz.(a spus ca nu e nevoie sa se intervina asupra ei)
Va multumesc pentru raspuns.
De cateva zile am o presiune mare in urechi si acufene(aud ca si cum ar fi un bazait, tv vechi care nu are semnal), cu presiune mare in urechi.
Am fost la ORL, mi-a facut spalatura(mi a pus ser, a aspirat si mi-a pus un praf, antibiotic in ureche), intinsa pe masa, in acel moment ma luat o ameteala foarte mare, am stat cateva min intinsa ca sa-mi revin(medicul a spus ca e normal). Ma speriat foarte tare acea ameteala.
De atunci am o usoara ameteala, in permanenta, parca ma clatin
Senzatia de urechi infundate inca persista cu presiune in urechi si sinusuri, in spacial urechea stanga.
Mereu cand inghis aud in urechi un clinchet, ca si cum as avea apa.
Ca tratament am primit ialoclen 2 puf x 2ori/zi si paracetamol sinus la nevoie in caz de durere…
Audiograma iesise cu 20% afectare auz.(a spus ca nu e nevoie sa se intervina asupra ei)
Va multumesc pentru raspuns.
3 comentarii

1. varsta, inaltimea cate KG aveti?
2 un CT3D maxilar plus sinus facut la stomatologie moderna.. pentru a exclude o sinusita odontogena
3 cansult gastrologie pentr a exclude un reflux gastroeosfagian.. care afecteaza faringele pana sus si infunda urechile
2 un CT3D maxilar plus sinus facut la stomatologie moderna.. pentru a exclude o sinusita odontogena
3 cansult gastrologie pentr a exclude un reflux gastroeosfagian.. care afecteaza faringele pana sus si infunda urechile

1.35 ani si 52kg
2. Am facut, s-a exclus o sinuzita
3. Voi face un consult la gastro.
Urechile sunt in continuare infundate si-mi tiuie, am foat la alt orl-ist si mi-a dat bixtonim, vertigo, ulei pentru nas si sprey de mare izotonit.
Din pacate nu simt nici o ameliorare
2. Am facut, s-a exclus o sinuzita
3. Voi face un consult la gastro.
Urechile sunt in continuare infundate si-mi tiuie, am foat la alt orl-ist si mi-a dat bixtonim, vertigo, ulei pentru nas si sprey de mare izotonit.
Din pacate nu simt nici o ameliorare

Buna!
E binebsa ne faceti si noua la Centrul Medical. Prain Bucuresti, o vizita pentru un control mai amanuntit ORL -noi va putem face si o CTCranian cu cel mai petformant TOMOGRAF DIN LUME si vedem si nasul, , sinusurile, urechile inclusiv urechea interna si coloana cervicala pentru o eventuala spondiloza si putem astfel sa va evaluam mai bine din toate punctele de vedere si sa va recomandam si un tratament eficient.
Sanatate!
Dr.Elena Latcan, Medic Primar ORL, Doctor in Stiinte Medicale, Protezare craniofaciala si a corpului cu silicon medical
------*
(*modificat de admin)
E binebsa ne faceti si noua la Centrul Medical. Prain Bucuresti, o vizita pentru un control mai amanuntit ORL -noi va putem face si o CTCranian cu cel mai petformant TOMOGRAF DIN LUME si vedem si nasul, , sinusurile, urechile inclusiv urechea interna si coloana cervicala pentru o eventuala spondiloza si putem astfel sa va evaluam mai bine din toate punctele de vedere si sa va recomandam si un tratament eficient.
Sanatate!
Dr.Elena Latcan, Medic Primar ORL, Doctor in Stiinte Medicale, Protezare craniofaciala si a corpului cu silicon medical
------*
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli si tulburari de vedere fara o cauza obiectiva
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 8Simptome multiple
- 9ureche infundata
- 19Frunte si tample umflate
- 2Ameteala puternica..rog un sfat..o parere
- 4mi s-au infundat urechile..
- 13De la ce mi-a fost rau?
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 7Ameteli periodice
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 0De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala
- 1Ajutați-ma! ureche înfundată scurgere urat mirositoare însoțită de sângerări
- 1Auz slab si senzatie de urechi infundate.
- 6Ureche infundata
- 0Urechea stanga
- 1Rog interpretare de catre un neurolog
- 1Presiune in ceafa si urechi
- 10Ureche infundata
Mai multe informații despre: Ameteala Acufene urechea infundata presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: