Ameteli si presiune in urechi.

27-02-2025
Oanalexandra
Nu este medic/terapeut
Oanalexandra
Buna ziua,
De cateva zile am o presiune mare in urechi si acufene(aud ca si cum ar fi un bazait, tv vechi care nu are semnal), cu presiune mare in urechi.
Am fost la ORL, mi-a facut spalatura(mi a pus ser, a aspirat si mi-a pus un praf, antibiotic in ureche), intinsa pe masa, in acel moment ma luat o ameteala foarte mare, am stat cateva min intinsa ca sa-mi revin(medicul a spus ca e normal). Ma speriat foarte tare acea ameteala.
De atunci am o usoara ameteala, in permanenta, parca ma clatin
Senzatia de urechi infundate inca persista cu presiune in urechi si sinusuri, in spacial urechea stanga.
Mereu cand inghis aud in urechi un clinchet, ca si cum as avea apa.
Ca tratament am primit ialoclen 2 puf x 2ori/zi si paracetamol sinus la nevoie in caz de durere…
Audiograma iesise cu 20% afectare auz.(a spus ca nu e nevoie sa se intervina asupra ei)
Va multumesc pentru raspuns.
3 comentarii
0
27-02-2025, ora 10:05
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. varsta, inaltimea cate KG aveti?
2 un CT3D maxilar plus sinus facut la stomatologie moderna.. pentru a exclude o sinusita odontogena
3 cansult gastrologie pentr a exclude un reflux gastroeosfagian.. care afecteaza faringele pana sus si infunda urechile
0
02-03-2025, ora 10:55
Oanalexandra
Nu este medic/terapeut
Oanalexandra
1.35 ani si 52kg
2. Am facut, s-a exclus o sinuzita
3. Voi face un consult la gastro.
Urechile sunt in continuare infundate si-mi tiuie, am foat la alt orl-ist si mi-a dat bixtonim, vertigo, ulei pentru nas si sprey de mare izotonit.
Din pacate nu simt nici o ameliorare
0
17-03-2025, ora 20:50
Dr. Elena Latcan
ORL - Otorinolaringologie, BUCURESTI
Dr. Elena Latcan
Buna!
E binebsa ne faceti si noua la Centrul Medical. Prain Bucuresti, o vizita pentru un control mai amanuntit ORL -noi va putem face si o CTCranian cu cel mai petformant TOMOGRAF DIN LUME si vedem si nasul, , sinusurile, urechile inclusiv urechea interna si coloana cervicala pentru o eventuala spondiloza si putem astfel sa va evaluam mai bine din toate punctele de vedere si sa va recomandam si un tratament eficient.
Sanatate!
Dr.Elena Latcan, Medic Primar ORL, Doctor in Stiinte Medicale, Protezare craniofaciala si a corpului cu silicon medical
------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.