aminoacizi
Buna ziua,
Exista contaidicatii in administrarea aminoacizilor? Lucrez 10 ore pe zi, mananc 3 mese solide iar 3 mese sunt proteine si aminoacizi
Exista contaidicatii in administrarea aminoacizilor? Lucrez 10 ore pe zi, mananc 3 mese solide iar 3 mese sunt proteine si aminoacizi
2 comentarii
salut, aminoacizii sunt administrati pt persoanele care practica sport intensiv, deoarece restalilesc repede muschii scheletici si cel cardiac, absenta sportului duce la suferirea inimii, chiar daca munciti mult!Mai bine consumati alimente naturale, precum:carne si alte produse care contin proteine
buna ziua.
am si eu citeva intrebari.sunt fotbalist si de 10 zile am inceput pentru prima oara sa iau un coplex de aminoacizi 8 esentiali si 7 neesentiali...incep sa am multa forta la antrenamente ceia ce miam dorit dar in afara terenului ma simt foarte incordat si agitat plus ca mia cam ars grasimea...e posibilil ca aminoacidul l-tirozina din compozitia aminoacizilor sa influenteze glanda terioda si de acea sa fiu agitat, lipsa de concetratie, si ardere de grasime?ce aminoacizi e mai bine sa iau pentru a creste masa musculara dar fara sa ard grasimea:toti aminoacizi, doar cei esentiali sau bcaa? tinind cont ca nu vreau sami arda grasimea si sa nu fiu agitat...multumesc
am si eu citeva intrebari.sunt fotbalist si de 10 zile am inceput pentru prima oara sa iau un coplex de aminoacizi 8 esentiali si 7 neesentiali...incep sa am multa forta la antrenamente ceia ce miam dorit dar in afara terenului ma simt foarte incordat si agitat plus ca mia cam ars grasimea...e posibilil ca aminoacidul l-tirozina din compozitia aminoacizilor sa influenteze glanda terioda si de acea sa fiu agitat, lipsa de concetratie, si ardere de grasime?ce aminoacizi e mai bine sa iau pentru a creste masa musculara dar fara sa ard grasimea:toti aminoacizi, doar cei esentiali sau bcaa? tinind cont ca nu vreau sami arda grasimea si sa nu fiu agitat...multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0E bun aparatul Ab Rocket pentru a face sport?
- 1Cat trebuie sa muncesc pentru un fizic frumos și un abdomen lucrat?
- 1Cum sa îmi fac și eu un abdomen frumos cu ceva pătrățele?
- 4Vreau sa ma apuc de sport.Cum sa ma motivez și sa fiu perseverent cu el?
- 1Cum sa ma motivez sa fac sport și sa mănânc sănătos?
- 1Vreau sa fac abdomene
- 3Vreau sa ma apuc sigur și foarte serios de sport
- 1E buna bara simpla care te ajuta la făcut abdomene?
- 0Antrenament la VibroShaper
- 0Modalități de antrenant