Amorțeală a fesei după injecții cu Refen
Acum 10 zile am fost internată si mi s-a făcut 6 injecții cu Refen, in ambele fese, precizez ca în ultima zi am sesizat o amorțeală la piciorul drept, dar nu am băgat de seama crezând ca e din cauza herniei de disc...
Dar vad ca nu îmi trece amorteala care este la un singur picior, si nu stiu ce remediu as putea sa încerc.
Dar vad ca nu îmi trece amorteala care este la un singur picior, si nu stiu ce remediu as putea sa încerc.
4 comentarii
Buna ziua,
Poaet fi un simptom al sindromului compresiv lombar (hernie de disc), dar poate fi si o iritatie (leziune) a nervului sciatic la nivel fesier.
Un consult la neurochirurg poate elucida problema.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Poaet fi un simptom al sindromului compresiv lombar (hernie de disc), dar poate fi si o iritatie (leziune) a nervului sciatic la nivel fesier.
Un consult la neurochirurg poate elucida problema.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Buna seara, si eu fac injectii cu refen, subt la a5a injectie, mai inca 5 de făcut, am aceiasi problemă mi-a amorțit fesa dreaptă, in seara sta când am facut-o pe a 5a nici nu am simtit când a bagat acul, si locul s-a umflat destul de tare, oare e normal să fie amorțită fesa, îsi mai revine? Mulțumesc.
Bună seara, eu am făcut o singura injecție cu dexametazona, și am o zi de când îmi simt piciorul amorțit. E normal să am astfel de simptome? Vă mulțumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Excrescenta osoasa copil
- 1Luxatie deget aratator mana
- 1Entorsa
- 2Dureri generale articulatii mari, mici
- 4Durere de Genunchi
- 1Durere coccis
- 2Durere și amorteala
- 1Dureri genuchi
- 0Ligament încrucișat anterior
- 1Condropatie
Mai multe informații despre: amorteala dupa injectie