Durere și amorteala
Postata de Popa cu o zi in urma.
Buna ziua, De 1 luna de zile am furnicături ale picioarelor și feselor foarte puternice plus amorțeală și incomoditate.menționez că am făcut Rmn și am fost la 2.3 medici și mi a spus că nu este cv grav.dar după anumite rețete amorțeală și senzația de arsură este din ce in ce mai profundă, nu pot dormii noaptea!!!Menționez că de la data rmn-ului am mai mers de 4 ori la sala!!!!Se poate sa se fii activat vre.o hernie in acest interval??Sau ce poate fii?? Senzația de arsură și amorteala este f profundă, și nu dă senzația să treacă!! Mulțumesc
Buna ziua, De 1 luna de zile am furnicături ale picioarelor și feselor foarte puternice plus amorțeală și incomoditate.menționez că am făcut Rmn și am fost la 2.3 medici și mi a spus că nu este cv grav.dar după anumite rețete amorțeală și senzația de arsură este din ce in ce mai profundă, nu pot dormii noaptea!!!Menționez că de la data rmn-ului am mai mers de 4 ori la sala!!!!Se poate sa se fii activat vre.o hernie in acest interval??Sau ce poate fii?? Senzația de arsură și amorteala este f profundă, și nu dă senzația să treacă!! Mulțumesc
2 comentarii
Postata de Popa cu 7 ore in urma.
Revin cu aceeași întrebare, și problema:am amorțeală in membrele inferioare, non stop și când stau și când fac efort, am luat tratament și degeaba...repet am rmn și mi sa spus că nu este de operat și că nu de la lombara ar fii problema!!!Îmi puteți da un sfat ??Din ce cauza ar fii??Menționez am și Emg!!amorțeală și furnicăturile sunt foarte apăsătoare!!
Revin cu aceeași întrebare, și problema:am amorțeală in membrele inferioare, non stop și când stau și când fac efort, am luat tratament și degeaba...repet am rmn și mi sa spus că nu este de operat și că nu de la lombara ar fii problema!!!Îmi puteți da un sfat ??Din ce cauza ar fii??Menționez am și Emg!!amorțeală și furnicăturile sunt foarte apăsătoare!!
Buna seara
Va sugerez o examinare clinica la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Va sugerez o examinare clinica la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere la genunchiul sting
- 3Furnicaturi si junghiuri usoare in maini si picioare
- 6Doresc un diagnostic: cum tin ceva greu in brate sau ridic ceva simt furnicaturi in picioare
- 3ce sa incerc sa tratez furnicaturile/amortelile sau cele legate de dermato-venerolog?
- 3amorteala furnicaturi maini si picioare
- 0Furnicături de la gambă în jos
- 3furnicături si dureri permanente la nivelul piciorului dupa ridicare unei greutati
- 1Pentoxi retard
- 3senzatie de arsură in cap, amorțeli
- 1Furnicături si înțepături la picioare, mâini, zona feței, iar apoi dureri după cap, ameteli
- 0Durerea picioarelor
- 24Fasciculatii musculare si furnicaturi, posibil scleroza multipla?
- 0Picioare reci
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
- 4Furnicături in corp ca un curent electric
- 0Amorțeala la ambele picioare
- 1Senzatie arsura gamba si talpa, furnicaturi
- 1Furnicături la picioare
- 3Neuropatie sau altceva ?
Mai multe informații despre: furnicaturi in picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: