amorteala, durere surda, mana dreapta
Buna ziua,
Ma numesc Daniela Horiea, am 37 de ani si 50 kg. De aprox. doua saptamani simt o amorteala si o durere surda in mana dreapta care se propaga de la omoplat, umar si ajunge pana la cot. Ma ingrijoreaza acesta stare pt ca in iunie, anul acesta, am fost operata la coloana de hernie de disc(L5S1, dreapta, lombar).
Va rog sa-mi spuneti daca am motive de ingrijorare si ce ar trebui sa fac in acest sens.
Multumesc
Ma numesc Daniela Horiea, am 37 de ani si 50 kg. De aprox. doua saptamani simt o amorteala si o durere surda in mana dreapta care se propaga de la omoplat, umar si ajunge pana la cot. Ma ingrijoreaza acesta stare pt ca in iunie, anul acesta, am fost operata la coloana de hernie de disc(L5S1, dreapta, lombar).
Va rog sa-mi spuneti daca am motive de ingrijorare si ce ar trebui sa fac in acest sens.
Multumesc
1 comentarii
Buna dimineata! Faceti un RMN de coloana cervicala si radiografie de umar, consulati un medic neurolog( discopatie cervicala?) si un reumatolog( periartrita scapulo-humerala?). Numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 2amortire partiala
- 47amortirea degetelor de la ambele maini, cel mic si inelarul
- 9pete maronii pe mana
- 5imi amortesc mainile mai ales noaptea dar imi amorteste asa ciudat doar ultimele doua trei degete
- 11amorteli ciudate
- 4Problema persistenta.
- 7Amorteala degetului mic si a inelarului
- 5Taietura laba piciorului - degete amortite
- 1amorteala mana dreapta
- 5Mana umflata
- 13Cu ce se trateaza sindromul de nerv ulnar?
- 6Deplasarea oaselor la incheietura mainii
- 13Ma simt rau
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 2durere picior, un fel de amorteala
- 3va rog sa ma ajutati probleme de 5 ani
- 0Dureri de membre
- 1Durere la mana dreapta
Mai multe informații despre: Mana Amorteala durerea la mana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: