am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
Buna ziua am 46 de ani si am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi trebuie sa ma opresc deoarece nu pot contola picioarele am facut radiografie la coloana si la cap dar sunt bune ce analiza sa fac pentru a sti de ce sufar va multumesc
4 comentarii
EU am un singur rinichi si obosesc si cand vorbesc daca este in acelasi timp cu mersul.
Te sfatuiesc sati iei o trimitere de la medicul de familie catre oncologie si sa vezi ceti fac rinichii.
SANATATE si sper sa ma insel asa ca astept raspuns aici.
Te sfatuiesc sati iei o trimitere de la medicul de familie catre oncologie si sa vezi ceti fac rinichii.
SANATATE si sper sa ma insel asa ca astept raspuns aici.
Marton, eu am rinichii perfect sanatosi si tot obosesc(de la cancer) de aceea sfatul meu pentru domnul Panfil este sa-si faca un CT torace-abdomen-pelvis.
am facut r.m.n-ul si este bun, ecografia la organele interioare si nu sunt probleme, examen E.M.G.scrie in rezultat ca aspect de leziune neurogena generalizata cronica activa, iar la concluzie spune Aspect sugestin pentru boala neuronului motor (SLA) in evolutie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Buza amortita
- 2maini amortite in cursul noptii
- 840 ani - amorteli...
- 47amortirea degetelor de la ambele maini, cel mic si inelarul
- 4dureri in partea stanga
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 1in urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu lupus ADN 396 si artrita la maini
- 11amorteli ciudate
- 1Discopatie lombara si amorteala piciorul stang
- 1ii amortesc maine si o dor foarte tare
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 1degete amortite numai noaptea
- 0Amorțeala in mâna dreapta
- 1Amorțirea
- 0Furnicaturi maini
- 2Durere de la cot înspre degete
- 4Urgent Dureri oase brațe picioare
- 11Am Anxietate? Va rog am nevoie de raspuns
- 4Parestezii și dureri mână stanga și dureri de cap
- 0Amorțeală/Durere brat stang
Mai multe informații despre: amorteala piciorului Amorteala amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: