Analiza toxoplasma gondii IgG pozitiv

04-09-2013
ChristinaNM
Nu este medic/terapeut
ChristinaNM
buna, as dori si eu un raspuns de la voi...am facut analizele de Toxoplasma gondii IgG si IgM.IgG este pozitiv cu 320U/ml Iar IgM este negativ.analizele au fost efectuate la institutul Synevo-Bucuresti...aceasta a fost rezultatul cand am efectuat prima data analiza...dupa 10 zile am repetat analiza la alt cabinet Polisano- Sibiu iar rezultatul a fost IgG 12.8 U/ml iar IgM nevativ...nu stiu ce sa cred...medicul a zis ca este in regula, dar totusi nu stiu ce sa cred...citiind pe internet ce efecte negative poate cauza toxoplasma, nu sunt linistita :(... plus ca ne dorim si un copil : )
merci
1 comentarii
0
24-09-2013, ora 08:26
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
Ambele rezultate sunt pozitive pentru anticorpii de tip Ig G, ceea ce semnifica faptul ca ati avut in antecedente contact cu acest parazit, fie ca boala s-a manifestat sau nu la momentul respectiv.
Prezenta acestor anticorpi va ajuta foarte mult pentru ca nu mai faceti boala, anticorpii Ig G avand rol protector in cadrul acestei afectiuni. Pentru femeile gravide este mai rau daca nu au anticorpii Ig G pentru ca nu isi permit sa faca toxoplasmoza in timpul sarcinii...
In concluzie, stati linistita, o eventuala sarcina nu poate fi afectata de acest parazit.
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: