Analize (astept sfatul unui medic )

11-02-2021
marianma
Nu este medic/terapeut
marianma
buna ziua
ma sperie foarte mult valorea Leucocitelor
las rezultatul analizelor cu valori apropiate de cele maxime
- Leucocite (WBC) rezultat = 11.3 mii/µL limite= 4.0 - 10.5
- Limfocite (#) rezultat =5.13 mii/µL limite= 0.90 - 5.20
- Monocite rezultat = 0.99 mii/µL limite= 0.16 - 1.00
-Colesterol - HDL rezultat =42.00 mg/dL > 60 - normal
-Colesterol - LDl rezultat =132.40 mg/dL limite= 130 - 159 - borderline risc
-Trigliceride-rezultat = 327.00 mg/dL limite= 200 - 499 - risc crescut
-Magneziu-rezultat =1.80 mg/dL limite= 1.80 - 2.60
-Calciu total-rezultat =9.57 mg/dL limite= 8.80 - 10.60
-VSH rezultat = 10.00 mm/h limite= 2.00 - 15.00
fac sport intens(de 2x pe saptmana)...consum cafea si stau foarte mult la calculator...am 30 de ani am ceva kg in plus inaltime 1, 75.
sunt neasigurat
este posibil ca supradozarea de vit d (2x 4000ui pe zi )sau a exercitilor fizice intense sa duca la valori mari ale leucocitelor limfocitelor monocitelor ??
astept sfatul unui medic
multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

23-11-2021, ora 13:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Interpretare analize medicale online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 200 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.