Analize hiv, hepatita
Buna ziua!
Am facut analize la 33 de zile de la o posibila infectare, iar rezultatul a fost negativ atat pentru AgHBs cat si pt AntiHCV, dar si pentru HIV 1, 2 - Ag/Ac. Intrebarea mea este cat de concludente sunt aceste analize la 33 de zile? Ar trebui sa mai efectuez alte analize la o perioada mai indepartata?
Am facut analize la 33 de zile de la o posibila infectare, iar rezultatul a fost negativ atat pentru AgHBs cat si pt AntiHCV, dar si pentru HIV 1, 2 - Ag/Ac. Intrebarea mea este cat de concludente sunt aceste analize la 33 de zile? Ar trebui sa mai efectuez alte analize la o perioada mai indepartata?
4 comentarii
Din cate cunosc perioada de incubatie la hiv sIda este intre 3luni si 6 luni cel mai indicat este sa repeti analizele dupa 6 luni si la inca 6 luni pt siguranta.
Atentie! Perioada de incubatie nu e tot una cu fereastra imunologica.Perioada de incubatie in cazul infectiei cu HIV variaza intre 2 si 12 ani conform literaturii de specialitate! Fereastra imunologica pe de alta parte este de 3 luni.
Ok ai dreptate dar mai bine raspundei lui LAVINIA ce sa faca.
Sa faca un test la 3 luni daca vrea neaparat, dar eu nu recomand asta nimanui.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ce analize trebuie sa imi fac pentru hepatita?
- 10cai de transmitere HIV
- 10Suplimentele alimentare
- 0vaccin hepatita
- 30Ajutor!!!! posibila infectie HIV
- 4Va rog, am nevoie de cateva sfaturi (de la persoane specializate daca se poate) HIV
- 3Interpretare analize. Cumva suspect de hepatita?
- 10Poate fi Hiv ?
- 9Crede-ti ca pot avea virusul HIV daca...
- 0Posibila infectie HIV?
- 3infectie hiv?
- 16infectie cu hiv???
- 1Simptome HIV ????
- 44hiv sau paranoia?
- 1Rezultat hiv
- 0O fi adevarat -hiv se transmite prin saliva?
- 1940Intrebare tratament HIV - test HIV
- 1Revenire la normalitate
- 8Posibil HIV / SIDA ? Sfatul medicului ?
- 1Rezistenta virus HIV in mediu extern.Posibila infectare dupa o biopsie cutanata?
Mai multe informații despre: HIV Hepatita infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: