Analize ingrijoratoare insarcinata luna a V-a

23-03-2012
marin andreea
Nu este medic/terapeut
marin andreea
sunt gravida in 5 luni si mi-am facut analizele si as vrea sa aflu ce inseamna: Alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT)metoda IFCC cu pridoxal fosfat; rezultat 94 U/L val normale 35
Aspartataminotransferaza(GOT/ASAT/AST);rezultat 61U/L val.normale 35
Concentratie medie a Hb./eritrocit CHEM;rezultat 31.7g/dL val normale32-36
Limfocit;rezultat 13.7 % val normale20-55
VSH rez 33mm/h 25
Urina biochimie densitate 1.015 val normale 1015-1025
Urina sediment celule epiteliale scuamoase rez. 15-50/hpf
Din toate analizele doar acestea sunt incercuite.Va rog din suflet sa-mi raspundeti sunt foarte speriata!poate afecta copilul???
3 comentarii
0
12-04-2012, ora 10:45
verushca
Nu este medic/terapeut
verushca
nu te ingrijora pe parcursul sarcinii toate valorile de analiza sunt schimbatoare ai sa vezi ca daca le repeti dupa 2 luni sunt alte valori stai linistia ca nu este nimic grav pt ca in mom de fata corpul tau este intr-o permanenta schimbare as mi s-a intamplat si mie in luna a 8 de sarcina si mi-a stat inima pana am ajuns la doctora pentru ca toate foile de analize erau incercuite sanatatesi nastere usoara
0
16-08-2012, ora 15:21
MIHAELABV11
Nu este medic/terapeut
MIHAELABV11
Buna ziua,
va contactez cu o problema urgenta

Sunt insarcinata in 15 sapt pana acum am facut analizele uzuale care au iesit bine, dublu test ca a iesit bine si complexul torch care e dezastru. Precizez ca am 30 ani sunt la prima sarcina si nu am cazuri de boli ereditare
Rezultatele TORCH se prezinta astfel

Citomegalovirus IgG 0.66 din 0.9
Citomegalovirus IgM 1.10 din 0.9 !!!!!!!!!!!
Herpes simpl 1+2 IgG 4.7 din 0.9 !!!!!!!!!!!
Herpes simpl 1+2 IgM 0.9 din 0.9 !!!!!!!!!!!
Rubeola IgG cantit 120 lU/ml din 5 lU/ml !!!!!!!!!!!
Toxoplasma IgG cantit 141 lU/ml din 6.5 lU/ml !!!!!!!!!!!
Rubeola virus IgM 0.9 din 0.9
Toxoplasma IgM calit 1.4 0.9 !!!!!!!!!!!

Puteti sa imi spuneti ce riscuri sunt ce inseamna mai exact valorile astea?

Multumesc anticipat
0
20-08-2012, ora 10:23
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
Mi se pare ciudat faptul ca aveti ig m crescut la toate... Parerea mea este sa repetati analizele la alt laborator. Mi se pare prea putin probabil sa fi contactat si CMG si Toxo chiar acum iar Herpesul si rubeola sa fie la limita... Deci e posibil sa fie o eroare. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

13-09-2017, ora 09:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Teste în timpul sarcinii (obligatorii, opționale, recomandate)
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.