analize medicale

04-12-2007
ilincuta
Nu este medic/terapeut
ilincuta
Va rog frumos sa-mi interpretati si mie rezultatele analizelor medicale:
WBC 5.7 (4.0 -12.0)
LYM 1.26 (1.00 -4.50)
MID 0.56 (0.20 -1.20)
GRA 3.88 (2.00 -7.50)
LYM 22.1% (25.0 -37.5)
MID% 9.9% (5.0 -10.0)
GRA% 68.1% (50.0 -62.5)

RBC 5.81 (3.80 -6.20)
HCT 32.6% (35.0 -54.0)
MCV 56fL. (80 -95)
RDW 14.9% (10.9 -15.7)
MCH 19.2 pg. (27.0 -32.0)
MCHC 34.2 g/dl (32.0 -36.0)
HGB 11.1 g/dl (11.0 -18.0)
RDW -SD 33.0 fL. (20.0 -50.0)

PLT 335 (150 -500)
MPV 10.7 fL. (6.3 -10.1)
PCT 0.357% (0.150 -0.320)
PDW 43.8% (40.0 -60.0)

Va multumesc anticipat!
5 comentarii
0
05-12-2007, ora 00:00
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
Aveti o tendinta la anemie, iar hematiile dvs sunt foarte mici ca dimensiune, insa incarcate normal cu hemoglobina si in numar mai mare pentru a compensa marimea mica. In rest totul e in regula. Ar fi bine sa faceti totusi si o sideremie pentru a vedea daca nu este lipsa de fier.
Numai bine!
0
10-12-2009, ora 20:02
viodia
Nu este medic/terapeut
viodia
VA ROG FRUMOS SA IMI INTERPRETATI REZULTATUL
nitriti+
leucocite25/micro litri
proteine 25mg/dl
corpi cetonici 5mg/dl
hemoglobina11, 6g/dl
hematocrit34%
neutrofil40, 7%
eozinofil9, 9%
eozinofil0, 72miil/micro litri

Poate fi o anemie?bola infectiosa?(precizez ca am o rinita alergica)
Va rog din inima sa imi dati un diagnostic prezumtiv

Va multumesc! anticipat! Astept un raspuns Numai bine!
0
12-04-2010, ora 19:40
andreea112001
Nu este medic/terapeut
andreea112001
Buna ziua,
Ma numesc Andreea si sunt insarcinata in saptamana a 12-a. Azi mi-am facut analizele la sange si mi-au iesit urmatoarele rezultate care nu se incadreaza in parametrii:
Colesterol: 229.6 mg/dl
WBC(Leucocite): 11.31 (*1000 /mmC)
NEU(Neutrofile): 7.86
BAS( Basofile%): 1.9%
BAS(Basofile#): 0.21

Ma ingrijoreaza ultimele 2 adica Basofilele despre care nu am gasit nimic. Din cate am inteles este normal la femeile insarcinate in primul trim. ca leucocitele si neutrofilele sa fie mai mari. Dar ce imi puteti spune despre aceste BASOFILE?

Va multumesc!
0
29-06-2010, ora 19:15
oltlumi
Nu este medic/terapeut
oltlumi
Buna ziua!
va rog, sa-mi interpretati urmatoarele analize medicale. Am 37 ani.
hemoglobina HGB 12.6
HCT 36.5 leucocite WBC 3.66
RBC 4.17 neut% 46.4
VEM 87.5 eos% 9.6
HEM 30.2 baso% 1.9
CHEM 34.5 lym% 31.7
RDW-SD 35.5 mono% 10.4
RDW-CV 11.2 lym# 1.16
0
29-06-2010, ora 19:16
oltlumi
Nu este medic/terapeut
oltlumi
Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

01-07-2021, ora 11:30
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Interpretare analize medicale online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 200 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum și-ar evalua un medic sănătatea?
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.